
This post is also available in:
فارسی
این سوپ رشته مرغ یک سوپر طعمدار، غلیظ و سرشار از سبزیجات است. سوپ نودل با مرغ بسیار مغذی و کم کالری است! بخش شگفت انگیز داستان این است که درست کردن دستور پخت آنها در خانه بسیار آسان است! شما می دانید چه چیزی در آن وجود دارد. از چه نوع مرغی استفاده کنیم؟ سوپ با نودل و مرغ چند دقیقه ای درست می شود؟ با ما در مطلبی از رستوران گردشگری رشت همراه باشید تا به شما بگوییم چطور می توان یک غذای خوشمزه و مقوی درست کرد.
این سوپ همیشه به عنوان غذای مورد علاقه در هنگام بیماری و سرماخوردگی شناخته شده است. چند دلیل وجود دارد. اگر از مرغ با استخوان استفاده کنید و اجازه دهید استخوان ها در آب بجوشد، آبگوشت استخوان تولید می کند که فواید زیادی برای سلامتی دارد. به طور کلی، آبگوشت برای احتقان نیز مفید است.
طرز تهیه سوپ رشته با مرغ به سبک خانگی
مرغ، آب گوشت، هویج، پیاز، کرفس، آویشن، آبلیمو، برگ بو، نمک و فلفل را به آرام پز یا زودپز اضافه کنید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده و مرغ و رشته فرنگی را به قابلمه اضافه کنید.
چه سبزیجات دیگری را می توان به سوپ اضافه کرد
- اسفناج تازه
- کلم پیچ
- قارچ
- کلم بروکلی
- سیب زمینی
- گوجه فرنگی
- ذرت
- نخود فرنگی
- لوبیا سبز
- نخود
نحوه نگهداری باقیمانده غذا
این غذا را می توان به مدت ۳-۴ روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری نمود. بافت نودل با گذر زمان تغییر می کند.
این مطالب را از دست ندهید
اگر غذا تند شد چیکار کنیم؟ رفع تندی غذا
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
طرز تهیه نان سیر و خواص شگفت انگیز سیر
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر
روش های طعم دار کردن بال مرغ
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
طرز تهیه سس پنیر رستورانی