خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود

خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود

This post is also available in: English فارسی العربية

خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود

انجیر از میوه های منحصر به فرد و لذیذ تابستانی است که به شکل یک قطره اشک می باشد . میوه انجیر دارای مواد معدنی و ویتامین های زیادی است که این خواص میوه انجیر به روش های مختلف به سلامتی بدن بهبود می بخشد. انجیر به عنوان یک میان وعده سالم نیز مصرف می شود که خوردن آن ما را از فواید زیادی بهره مند می سازد. در این از سری مطالب رستوران گردشگری ریژان یکی از بهترین رستوران ها در رشت برای شما مواردی از خواص میوه انجیر و چند مورد از چیزهایی که با این میوه تهیه می شود را آماده کرده ایم.

خواص میوه انجیر

انجیر از میوه های سرشار از آنتی اکسیدان های قدرتمند است، که به سلامتی بدن بهبود می بخشد. آنتی اکسیدان ها با بیماری های مثل پیری زودرس و همچنین با بیماری سرطان مقابله می کنند.

همچنین مطالعات نشان داده است که می‌توانبیشتر از 40 نوع از بیماری‌های گوارشی، تنفسی و… را با انجیر درمان کرد. این میوه دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز می باشد، به این صورت که عصاره انجیر می تواند با باکتری ها و قارچ ها مبارزه کند و یک ماده غذایی عالی برای تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد.

میوه انجیر همچین برای داشتن فسفر زیاد از جمله مواد غذایی است که به جنین در دوران بارداری مادران کمک میکند و کلسیم موجود در آن سبب تقویت و تحکیم استخوان ها می شود.

طرز تهیه مربا انجیر

  • انجیر یک کیلو گرم
  • شکر نیم کیلوگرم
  • پودرهل 1 قاشق مرباخوری
  • آب نصفه پیمانه
  • چوب دارچین به دلخواه

ابتدا انجیرها را شسته و اجازه دهید آب آن خشک شود. سپس انجیرها را به همراه شکر در ظرفی مخلوط کرده و 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر حل شود. ظرف را بر روی حرارت قرار دهید و آب را به آن اضفه کنید تا بجوشد. پس از گذشت 20 دقیقه پودر هل و چوب دارچین را می توانید اضافه کنید و زمانی که به شکل مطلوب در آمد اجازه دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه اسموتی انجیر و خرما

  • انجیر 8 عدد
  • خرما 2 عدد
  • کره بادام زمینی 2 قاشق
  • شیر 2 فنجان

ابتدا انجیر ها را به خوبی بشویید و نصف کنید. مواد تهیه شده را در مخلوط کن ریخته و اجازه دهید به خوبی مخلوط و نرم شود و سپس میل کنید.

طرز تهیه سالاد انجیر

  • گردوی نصف شده نصف فنجان
  • پنیر 60 گرم
  • انجیر تازه 6 عدد
  • سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
  • عسل یک قاشق چای خوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

ابتدا فر را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود. گردو ها را در سینی فر قرار دهید تا به مدت 5 الی 10 دقیقه رست شوند. سپس گردوها را خارج کنید تا خنک شوند.

حال نوبت آماده سازی سس سالاد است. در یک ظرف سرکه، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کرده و آرام آرام روغن زیتون را به سستان اضافه کنید و بچشید و در صورت کم بودن چانی ها می توانید مواد را اضافه کنید.

پس از آماده سازی سس انجیرها را خورد کنید و در ظرف بریزید. گردو ها و سس آماده شده را در ظرف سالادتان بریزید و به خوبی مخلوط کنید. در آخر نیز پنیر را به سالادتان اضافه کنید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم در بهترین رستوران ها
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
لذیذترین غذاهای محلی کرمانشاه
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن
معرفی غذاهای محبوب هندی
دستور تهیه مرغ بالزامیک به همراه نکات تکمیلی در تهیه آن
آموزش چند مدل غذای نونی بدون گوشت خوشمزه

دیدگاهتان را بنویسید