This post is also available in: English فارسی العربية
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
یکی از چاشنی ها و مخلفات خوشمزه که در کنار انواع غذاها مصرف می شود، ترشی های خانگی هستند. اقوام مختلف در شهرهای مختلف با توجه به ذائقه خود ترشیجات مختلف تهیه می کنند. اگر به بهترین رستوران در رشت بروید انواع ترشیجات گیلانی برایتان سرو می شود تا در کنار غذای خود از آن ها لذت ببرید. در این مطلب رستوران گردشگری ریژان برای شما طرز تهیه چند ترشی خانگی خوشمزه را در نظر گرفته است تا علاوه بر چشیدن طعم آن در رستوران های رشت بتوانید در خانه نیز این ترشیجات خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه چند ترشی خانگی
خوردن ترشیجات در کنار غذا بسیار لذت بخش است و تهیه آن ها در خانه بسیار آسان است. با رعایت نکاتی می توانید با استفاده از این دستورها ترشی های خوشمزه ای تهیه کنید.
طرز تهیه ترشی بادمجان
مواد لازم | مقدار |
بادمجان کبابی | 2 کیلو |
نمک | به میزان لازم |
فلفل | نیم کیلو |
سرکه | به مقدار لازم |
سیر | چند حبه |
خالواش و نعناع خشک | 4 قاشق غذا خوری |
ابتدا بادمجان ها را روی آتش تنوری کرده، پوستش را کنده و خوب له کنید. بعد فلفل ها را کاملا ریز می کنیم و آبش را می گیریم و به بادمجان اضافه می کنیم. سیر را خرد کرده و نمک زده و در انتها خالواش، نعناع و سرکه را اضافه می نمائیم. این ترشی پس از دو روز قابل مصرف است.
طرز تهیه ترشی سیب زمینی (یارالماسی)
مواد لازم | مقدار |
سیب زمینی | نیم کیلو |
سبزی معطر تازه | 250 گرم |
سرکه | یک لیتر |
لبو | 1 عدد |
ابتدا سیب زمینی ترشی و لبو را شسته، با چاقو پوستش را می گیریم و آن را حلقه حلقه کرده در ظرف مخصوص ترشی می ریزیم. سبزی معطر را ریز خرد کرده و داخل مواد به همراه نمک در ظرف ترشی می ریزیم و در پایین سرکه را اضافه نموده و درش را می بندیم. پس از 4 الی 5 روز می توانید میل نمایید.
- اگر سبزی معطر تازه ندارید می توانید از خشک شدهآن هم استفاده نمایید.
- در صورت تمایل می توانید هویج، گل کلم، به و میوه های خک دیگر که نیاز به پخش ندارند به ترشی اضافه نمایید تا ترشی شما پر بار شود.
طرز تهیه ترشی پیاز
مواد لازم | مقدار |
پیاز پوست کنده | 1 کیلو |
نعناع خشک یا تر | 5 قاشق غذا خوری |
سیر | 250 گرم |
ابتدا نعناع تر را به دقت پاک کرده و بشویید. پس از خشک شدن همراه با سیر پوست کنده چرخ می کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب کنید. یک ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن بریزید. همین کار را تکرار کنید تا شیشه پر شود. سپس روی مواد سرکه بریزید به طوریکه روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن
خورشت ناردون اصیل گیلانی
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
آداب عجیب غذا خوردن در کشورهای مختلف جهان
طرز تهیه نان سیر و خواص شگفت انگیز سیر
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
طرز تهیه یک معجون تابستانی
روش تهیه بورانی اسفناج خامه ای با طمعی لذیذ
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
طرز تهیه 4 غذای گیلانی خوشمزه با بادمجان
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...