This post is also available in: فارسی
آیا تا کنون به این موضوع فکر کرده اید که می شود با هویج چه غذاهای ساده و خوشمزه ای درست کرد؟ ما در این مطلب از بهترین رستوران در رشت یک دستور پخت از غذای ساده و بدون روغن با هویج در سرخ کن بدون روغن آماده داریم که هم سالم است هم بسیار خوشمزه.. این غذا را به صورت شیرین با کره، سیر، عسل و آویشن سرو می کنند. شما می توانید این غذای جانبی خوشمزه را به وعده شام خود اضافه کنید.
کارکرد سرخ کن بدون روغن
ایر فرایز یا همان سرخ کن بدون روغن دارای تکنولوژیهای مختلف برای سرخ کردن غذا بدون نیاز به روغن هستند. اما کارکرد کلی آن بدین صورت است که گرما توسط سیستم گرم کننده در بالای سبد غذا به وجود میآید. بعد به کمک سیستم منتقل کننده هوا، هوای داغ در سراسر محفظه و سبد غذا میچرخد. این فرآیند سبب سرخ شدن غذا بدون روغن خواهد شد.
چه مدت برای طبخ لازم است؟
برای هویج نرم و لطیف باید آنها را به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
آیا می توانید از هویج منجمد استفاده کنید؟
سبزیجات منجمد معمولاً فقط به چند دقیقه اضافی برای باز کردن یخ نیاز دارند و در همان دما پخته می شوند.
روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج
مواد لازم
مواد لازم | مقدار |
هویج خام پوست گرفته | 450 گرم |
روغن زیتون | 1 قاشق چایخوری |
پودر سیر | 1/2 قاشق چایخوری |
آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
کره، عسل، سیر | بصورت اختیاری |
کره | 1-2 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه
- برای پخت غذای ساده با هویج در سرخ کن بدون روغن ابتدا هویج ها را با استفاده از پوست کن سبزیجات پوست بگیرید.
- روی هویج ها روغن زیتون بپاشید یا روغن زیتون اسپری کنید. با ادویه ها مزه دار کنید.
- هویج ها را به مدت 10 دقیقه با دمای 350 درجه در سرخ کن بدون روغن سرخ کنید.
- سرخ کن را باز کنید و هویج ها را برگردانید. در دمای 350 درجه به مدت 5 تا 10 دقیقه دیگر سرخ کنید تا هویج ها نرم شوند. با استفاده از چنگال تست کنید. نهایتا حدود 17 دقیقه پخت آن طول می کشد.
- کره را در قابلمه ای روی اجاق گاز با حرارت متوسط آب کنید (می توانید از مایکروفر هم استفاده کنید) و با سیر و عسل هم بزنید.
- روی هویج ها بپاشید.
این مطالب را از دست ندهید
لذیذترین غذاهای محلی کرمانشاه
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
طرز تهیه پیتزا کتو در رژیم کتوژنیک
آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان
چطور کروسان خوشمزه درست کنیم ؟
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رژیمی و خوشمزه
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ