This post is also available in: فارسی
وافل یکی از نان های خوشمزه و شیرین است که معمولا در وعده صبحانه و همراه مربا خورده میشود. البته ترکیب وافل و بستنیهای میوهای نیز بینظیر است و میتواند مثل پنکیک یک دسر خوشمزه باشد. این غذا . وافل از نوع ساده تا رنگی رنگی و با طعمهای مختلفی در سراسر جهان تهیه و مصرف میشود.
گفتن است روز 25 مارس روز جهانی وافل است. در این مقاله با آموزش طرز تهیه وافل خوشمزه با بهترین رستوران در رشت همراه شوید. میتوانید با ارائه این دو روش پخت به وسیله فر و وافل ساز هر زمان که بخواهید به آسانی در خانه وافل تهیه کنید و از طعم بینظیر و خاص آن در وعده صبحانه یا عصرانه لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه وافل
آرد | 1 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق چایخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر گرم | ۳/۴ پیمانه |
کره آب شده یا روغن | 2 الی 5 قاشق غذاخوری |
وانیل یا عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
1. طرز تهیه وافل خوشمزه در وافل ساز
شما میتوانید در تهیه وافل کمی خلاقیت داشته باشید. و وافل در طعمهای متفاوت نیز درست کنید. میتوانید موز پوره شده به مواد اضافه کنید و وافل موزی درست کنید. همچنین میتوانید با افزودن مقداری شکلات خرد شده در مواد خمیر وافل، وافل شکلاتی خوشمزه آماده کنید.
دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود و به دمای مورد نظر برسد. بسته به مدل دستگاه، وافل سازها معمولا چراغی دارند که در صورت رسیدن به دمای مطلوب روشن خواهد شد.
مرحله اول
در مرحله باید مواد اولیه خشک را با هم ترکیب کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و شکر را یک کاسه بزرگ بریزید و اگر دوست دارید وافل خوب پف بکند مواد خشک را قبل از مخلوط کردن الک بکنید. سپس زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کرده و در دو ظرف جداگانه بریزید. آنقدر سفیده تخم مرغ را هم بزنید تا به شکل فوم دربیاید.
مرحله دوم
در این مرحله بقیه مواد (کره آب شده یا روغن و زرده تخم مرغ) را در کاسهای دیگر هم بزنید. شیر و عصاره وانیل را به مخلوط اضافه و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس مخلوط زرده تخم مرغ و شیر را به مواد خشک اضافه کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید. از مشاهده گلوله های آردی ناراحت نشوید چون نیازی نیست. مخلوط کاملا یکدست باشد. فقط حواستان باشد اگر بیش از حد خمیر وافل را هم بزنید، وافلها سفت خواهند شد.
مرحله سوم
در این مرحله سفیده تخم مرغ را به مواد وافل اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با یک قاشق هم بزنید. قبل از ریختن مواد در وافل ساز، کمی روغن به قالب وافل ساز بزنید. تا وافلها به قالب نچسبند. با استفاده از یک ملاقه کمی از خمیر وافل را بردارید. و درون قالب وافل ساز بریزید. اگر زیادتر یا کمتر از گنجایش وافل ساز درون آن خمیر بریزید. شکل وافل شما خوب از آب در نخواهد آمد.
مرحله چهارم
2 تا 5 دقیقه زمان لازم است که وافل به خوبی بپزد. از کمی پودر قند، شکر قهوه ای و میوههای تازه خرد شده برای تزئین وافل استفاده کنید. برای مثال میتوانید از میوههایی همچون توت فرنگی، بلوبری، موز و هلو استفاده کنید. اگر قرار است وافلها را به عنوان دسر میل کنید. میتوانید از سس شکلات و خامه و بستنی هم استفاده کنید. نوش جان!
2. طرز تهیه وافل خوشمزه در فر
برای تهیه وافل در قالب وافل سیلیکونی به فر نیز نیاز دارید. فر را در دمای ۲۲۰ درجه گرم کنید. قالب وافل سیلیکونی را با کمی روغن چرب کنید و مواد را با ملاقه داخل قالب های سیلیکونی چرب شده بریزید. سپس قالب را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا وافل ها بپزند.
مرحله اول
در این مرحله قالب را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا وافل ها بپزند. سپس قالب را دربیاورید و اجازه دهید وافل ها خنک شوند. سپس آن ها را به آرامی از داخل قالب جدا کنید. خواهید دید که وافل ها بدون کوچک ترین چسبندگی به قالب به راحتی از آن جدا خواهند شد.
مرحله دوم
اگر وافل را به صورت ترد و سبک دوست دارید می توانید بعد از آن که آن ها را از قالب در آوردید داخل سینی فر بگذارید و مجددا چند دقیقه داخل فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود. برای تزیین و خوشمزه کردن وافل ها روی آن را با عسل، شهد، شیره، شکلات نوتلا یا سس شکلات و همچنین میوه های تازه و برش خورده مانند توت فرنگی و موز استفاده کنید. نوش جان!
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج رژیمی و خوشمزه
طرز تهیه چند سالاد ساده برای دورهمی های دوستانه
طرز تهیه نان سیر و خواص شگفت انگیز سیر
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی