مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین

مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین

This post is also available in: فارسی

سالاد کلم تند و شیرین

با کلم چیزهای زیادی می توان درست کرد ولی یکی از پرطرفدارترین ها سالاد کلم است که می توان مواد زیادی هم به آن اضافه کرد. در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان سالاد کلمی که ما میخواهیم به شما آموزش دهیم، سالاد کلمی است که دارای طعم شیرین و تند و خامه ای است و خنک سرو می شود. این سالاد کلم برای گذاشتن روی ساندویج بسیار مناسب است یا به عنوان یک غذای جانبی برای هر باربیکیویی می توان استفاده کرد. با ما به عنوان بهترین رستوران در رشت همراه باشید.

نکات دستور غذا

اول باید تصمیم بگیرید که دوست دارید سالاد کلمتان چطور باشد. برخی یک سالاد واقعا خامه ای را ترجیح می دهند. اگر چنین است. در صورت نیاز مایونز اضافی اضافه کنید. اگر ترجیح می‌دهید تا حدودی خشک باشد. با 1/4 فنجان مایونز شروع کنید و در صورت نیاز تنظیم کنید.
اگر سالاد شیرین دوست دارید، شکر یا شیرین کننده بیشتری اضافه کنید.
اگر سرکه ای را ترجیح می دهید. سرکه بیشتری اضافه کنید. و با یک قاشق چای خوری شروع کنید. و در صورت لزوم تنظیم کنید. اگر این غذا را به بخش سفارش غذای عمده در رشت رستوران ریژان ثبت کرده اید. باید ترجیحات و علاقمند های خودر را نیز اعلام کنید.

ارزش غذایی سالاد کلم تند و شیرین

سالاد کلم تند و شیرین ترکیبی از مواد غذایی است که هر کدام خواص غذایی خاص خود را دارند. کلم، که پایه اصلی این سالاد است، منبع خوبی از ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و فیبر غذایی است. این سبزی با داشتن ترکیبات ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی به تقویت سیستم ایمنی، سلامت گوارش و پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

در ترکیب با عسل یا شکر که برای شیرینی استفاده می‌شود، این سالاد انرژی اضافی فراهم می‌آورد، ولی باید به میزان مصرف این قندها توجه داشت. افزودنی‌های تند، مانند فلفل، می‌توانند به تسریع متابولیسم و بهبود گردش خون کمک کنند. به طور کلی، سالاد کلم تند و شیرین با داشتن ترکیبی از طعم‌های متفاوت و مواد مغذی می‌تواند گزینه‌ای سالم و لذت‌بخش برای اضافه کردن به رژیم غذایی روزانه باشد.

مواد لازم برای درست کردن سالاد کلم

  • 4 فنجان مخلوط سالاد کلم خرد شده
  • 1 فنجان کلم قرمز رنده شده اختیاری
  • 1/4 فنجان پیاز ریز خرد شده
  • 1/2 فنجان مایونز
  • 2 قاشق غذاخوری سرکه سیب پیشنهاد می کنم با 1 قاشق غذاخوری شروع کنید. مکرر بچشید و در صورت لزوم تنظیم کنید.
  • 1 قاشق چایخوری خردل
  • 2 قاشق غذاخوری شکر یا شیرین کننده پیشنهاد می کنم با 1 قاشق غذاخوری شروع کنید. مکرر بچشید و در صورت لزوم تنظیم کنید.
  • 1 قاشق چایخوری نمک
  • نمک و فلفل

طرز تهیه سالاد کلم

مایونز، پیاز ریز خرد شده، سرکه سیب، شیرین کننده، نمک و فلفل را در یک کاسه کوچک اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط سالاد کلم و کلم قرمز را برای سرو به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. مخلوط سس مایونز را روی تمام آن بریزید. هم بزنید تا ترکیب شوند. روی آن را بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک سرو شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

خورشت ناردون اصیل گیلانی
تاریخچه اکبر جوجه و طرز تهیه اکبر جوجه به روش رستورانی
روش تهیه بورانی اسفناج خامه ای با طمعی لذیذ
خواص و طرز تهیه آش ماست سنتی ایران
طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
معرفی غذاهای بدون روغن
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
طرز تهیه کمپوت گیلاس
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
معرفی خوشمزه ترین غذاهای جنوبی

دیدگاهتان را بنویسید