This post is also available in: English فارسی العربية
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
حبوبات دانه های خوراکی ای هستند که دارای مقدار زیادی پروتئین، کربوهیدرات، مواد معدنی می باشند. وجود تنوع بالا در حبوبات سبب شده تا در آشپزی بسیار مورد استفاده قرار بگیرد و افراد انواع غذا با حبوبات را در زندگی روزمره خود طبخ کنند. در سراسر ایران غذاهای متنوعی وجود دارد که در مواد اولیه آن ها حبوبات وجود دارند. در مطلب زیر طرز تهیه چند غذا با حبوبات برایتان تهیه شده است.
طرز تهیه غذا با حبوبات
علاوه بر اینکه انواع غذاها را می توان با استفاده از حبوبات تهیه کرد. در کنار این ها چندین غذا با حبوبات تهیه می شوند که معولا افرادی که بنا به دلایل متفاوت به دنبال کاهش وزن هستند، مصرف می کنند.
طرز تهیه سالاد لوبیا چشم بلبلی (رژیمی)
مواد لازم | مقدار |
لوبیا چشم بلبلی | نصف لیوان |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
ذرت کنسروی | 4 قاشق غذاخوری |
جعفری و گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد کوچک |
آبلیمو | نیم قاشق |
سرکه بالزامیک | یک قاشق |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
لوبیا های چشم بلبلی را یک شب بگذارید خیس بخورد. سپس آن ها را بپزید و نمک را در اواخر پخت به لوبیاها اضافه نمایید. پس از خنک شدن موادتان را خرد کنید و به همراه لوبیا و ذرت مخلوطشان کنید. آبلیمو و سرکه بالزامیک به همراه ادویه جات به مواد سالادتان اضافه کنید و ظرف را یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی مزه بگیرد و میل کنید.
طرز تهیه کوکوی عدس
مواد لازم | مقدار |
عدس | نیم لیوان |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | نصف یک عدد |
پنیر صبحانه | 50 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پودر آویشن | 1 قاشق |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
عدس را چند ساعت بگذارید خیس بخورد. عدس ها را با مقداری آب و روغن بگذارید بپزدو در آخر کمی نک هم به آن ها اضافه کنید. عدس ها برا استفاده از چرخ گوشت یا کوشت کوب له کنید و در ظرفی بریزید. سپس پیاز را رنده کنید و به همراه عدس ، تخم مرغ هاف فلفل دلمه ای ریز شده ، پنیر ریز شده و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید. ماهیتابه ای نچسب انتخاب کنید و به میزان لازم در آن روغن بریزید و بعد کوکو های ,دس را در آن سرخ کنید و با دورچین مناسب سرو کنید.
طرز تهیه ترش تره گیلانی
مواد لازم | مقدار |
لوبیا چیتی و عدس | مجموعا 500 گرم |
آدر برنج | 1/2 پیمانه |
اسفناج | 1 کیلوگرم |
سبزی مخلوط | 500 گرم |
تخم مرغ | 3 الی 4 عدد |
سیر | 1 یا 2 بوته |
روغن و نمک | به میزان لازم |
آب نارنج یا رب نارنج | به میزان لازم |
ترش تره از غذاهای گیلانی و شمالی می باشد که چه در بین گیلانیان و چه در شهرهای دیگر طرفداران بسیاری دارد. اگر به گیلان رفته باشید حتما آن را در بهترین رستوران های رشت امتحان کرده اید. در اینجا رستوران ریژان به عنوان بهترین رستوران در رشت برای شما طرز تهیه آن را قرار داده است.
در ابتدا لوبیا چیتی و عدس را به همراه پیاز سرخ شده بگذارید تا کاملا بپزد. سیر را بکوبید و با مقداری روغن سرخ کنید. سپس سبزی هایتان را خرد کنید و به ظرفی که در آن سیر را سرخ کنید بریزید و تفت دهید. این مواد تفت داده شده را درون ظرف حبوبات می ریزیم و اسفناج را به صورت درشت خرد می کنیم و می گذاریم که با موادمان به خوبی بپزد.
آرد برنج را در مقداری آب سرد بریزید و داخل ظرف غذایتان بریزید و مرتب هم بزنید تا به خوبی در غذا حل شود. زمانی که غذایتان به سفتی یک آش معمولی رسید، آب نارنج و تخم مرغ ها را به همراه نمک به به غذای اضافه می کنیم. یکی دو جوش که خورد غذایتان آماده است و می توانید سرو کنید.
این مطالب را از دست ندهید
روش های طعم دار کردن بال مرغ
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
معرفی غذاهای محبوب هندی
دستور تهیه میرزا قاسمی اصیل گیلانی به همراه چند نکته مهم ...
روش تهیه چند غذای سبک برای شام
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف