تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و تاثیر آنها

تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و تاثیر آنها

This post is also available in: English فارسی العربية

تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و تاثیر آنها

بدون شک روشی که جهت سرو غذا انتخاب می شود تاثیر به سزایی در جلب رضایت مشتریان خواهد داشت. عوامل و روش های بسیار زیادی برای تزئین و دورچینی غذاها وجود دارد که دانستن آنها می تواند تا حد زیادی به زیبایی و جذابیت غذاها بیافزاید. در این بخش با ما همراه باشید تا تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و تاثیر آنها را برایتان شرح دهیم.

 

تزئین غذا چیست؟

به طور کلی تزئین غذا به مجموعه ای از تدارکاتی که جهت زیباسازی و شکیل تر شدن بشقاب غذا و یا میز انجام می شود گفته می شود. این تدارکات می تواند شامل استفاده از مواد غذایی اضافه جهت دیزاین، برش های متنوع و استفاده از ظروف خاص باشد. به طور کلی دیزاین و تزئین شیک و زیبا را می توان از ویژگی های رستوران خوب دانست.

 

قوانینی که جهت تزئین غذا باید رعایت شود

فرض کنید مشتری شما طی مسافرت به رشت به دنبال یافتن بهترین رستوران در رشت است. اولین چیزی که می تواند مشتریان را به سمت رستوران شما سوق دهد ظاهر زیبای غذاهای شماست که طی جستجوهای اینترنتی به آن دسترسی پیدا کرده است. بنابراین رعایت نکات و الزامات تزئینات خوراک و بشقاب اهمیت ویژه ای برخودار است.

بشقاب غذایتان نه خیلی پر و نه خیلی خالی باشد

لبه های بشقاب خالی از غذا یا دورچین باشد

تضاد رنگی بشقاب ها و ظروف رعایت شود

گاهی اوقات عدم تقارن جذابیت بیشتری دارد

سعی کنید سس را در ظرف جداگانه ای سرو کنید

برای تزئین غذا از ابزارهای غیر خوردنی استفاده نکنید

 

تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی

اهمیت رنگ ها در دیزاین و تزئین غذا را نمی توان نادیده گرفت. در انتخاب رنگ به این نکته توجه داشته باشید که هر رنگ دارای تاثیر خاص به خود می باشد

رنگ های آبی عموما موجب کاهش اشتها می شود

رنگ های نارنجی اشتها را افزایش می دهد

رنگ قرمز هیجان انگیز است

رنگ سبز ملایم و دلپذیر است و موجب آرامش می شود

رنگ مشکی خاص و مدرن است و برای استفاده از آن باید مهارت کافی داشت

استفاده از مواد گیاهی در تزئین غذا

مواد گیاهی با رنگ های متنوعی که دارند می توانند گزینه بسیار مناسبی برای تزئین انواع غذاها باشند. استفاده از گیاهان به رنگ سبز که دارای طراوت و تازگی باشند در تزئین انواع غذاها این فکر را به ذهن مشتری می دهد که در این مکان همه چیز سالم و تازه است. از سویی دیگر از سبزیجات رنگی مانند کلم، ذرت، نخود فرنگی، هویج، فلفل دلمه رنگی، قارچ و … در تزئین و دیزاین غذا استفاده می توان استفاده کرد.

 

 

 

 

 

 

 

 


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

تقديم اللحوم المناسبة لكل وجبة
تاریخچه شکل گیری رستوران ها در کشور ایران
بعض الأمثلة على آداب الأكل والسلوك السليم في المطاعم
مهمترین ویژگی هایی که یک رستوران خوب باید داشته باشد
چند ترفند در آشپزی که به شما کمک می کند
دور وتأثير المطاعم في رشت في صناعة السياحة فيها
طرق مناسبة لزيادة الوزن بشكل صحي ومبدئي
ميزة التسويق عبر الإنترنت على إعلانات المطاعم التقليدية
عدد قليل من المشروبات الجيدة بعد الوجبة
بعض ميزات المطعم الجيد لاجتماعات العمل
أفضل الأطعمة المناسبة للإفطار
المهارات اللازمة لتصبح طاهيا محترفًا

اترك تعليقاً