This post is also available in: English فارسی العربية
مهمترین ویژگی هایی که یک رستوران خوب باید داشته باشد
امروزه بیرون رفتن و غذاخوردن با دوستان و خانواده در رستوران ها به یکی از مهمترین تفریحات ایرانی ها تبدیل شده است. و بسیاری از افراد به دنبال فرصت مناسبی هستن تا برای خوردن غذاهای لذیذ و مورد علاقه خود بتوانند به یک رستوران خوب و معتبر بروند. بنابراین همین فراگیری مراجعه به رستوران ها برای صرف غذا در بین عموم مردم موجب می شود تا بخواهند بدانند مهمترین ویژگی هایی که یک رستوران خوب باید داشته باشد چیست؟
مهمترین مشخصات رستوران خوب
همواره انتخاب یک رستوران خوب که از هر نظر مورد تایید باشد بسیار دشوار است. سرو غذای لذیذ تنها ویژگی ای نیست که باعث می شود یک رستوران در سطح بالایی قرار داشته باشد. نکات، عوامل و ویژگی های زیادی وجود دارد که در مورد تایید بودن یک رستوران تاثیرگذار است. برای مثال اگر به دنبال یافتن بهترین رستوران در رشت باشید ابتدا باید ویژگی های یک رستوران خوب را بدانید. در این بخش تعدادی از ویژگی های یک رستوران خوب را به شما معرفی می کنیم.
طعم و کیفیت غذا
مهمترین و نخستین انتظار مشتریان از یک رستوران طعم و کیفیت غذای سرو شده آن می باشد. اگر غذای سرو شده یک رستوران کیفیت مناسب و طعم ایده الی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که مشتری برای بار بعدی به آنجا مراجعه کند. هیچ رستوران لاکچری نیست که غذای بی کیفیت با طعم نامناسب ارائه دهد. بنابراین طعم و کیفیت غذا به عنوان اولین عامل و ویژگی یک رستوران خوب به شمار می رود.
رعایت اصول و مسائل بهداشتی
رعایت اصول بهداشتی در رستوران از اهمیت ویژه ای برخوردار است. طبیعی است که هیچکس تمایل به میل غذا در محیطی کثیف و آلوده ندارد. و افراد عموما به رستوران هایی مراجعه می کنند که تمیزی و نظافت آن مشخص و مشهود باشد. رستوران هایی که از نظر نظافتی مسائل بهداشتی را رعایت می کنند دارای سرویس های بهداشتی تمیز، آشپزخانه های پاکیزه،گارسون های با کلاه و دستکش و لباس فرم مخصوص سفید و تمیز هستند. در این رستوران ها میزها پیش از نشستن مشتری بعدی تمیز می شوند.
برخورد مناسب کارکنان و گارسون ها
برخورد پرسنل رستوران هنگام ورود مشتری، ارائه منو، دریافت سفارش، تحویل غذا و هنگام پرداخت باید مودبانه و محترمانه باشد. کارکنان با برخورد و روابط عمومی مناسب از ویژگی های بارز یک رستوران خوب است. اگر مشتری در رستوران در از طرف کارکنان و پرسنل برخورد مناسبی ببیند قطعا باز هم آنجا را برای صرف غذا انتخاب خواهد کرد.
سیستم تهویه هوای مناسب
اگر رستورانی دارای سیستم تهویه هوای مناسب نباشد، از آنجایی که به طور مداوم پخت غذا در حال انجام است، بوی انواع و اقسام غذاها، روغن و … در محیط پخش می شود که قطعا موجب ایجاد ناراحتی برای مشتریان خواهد بود. بنابراین رعایت تهویه هوای اصولی از ویژگی های مهم یک رستوران خوب به شمار می رود.
نورپردازی و دکوراسیون داخلی مناسب
نورپردازی مناسب همراه با دکوراسیون داخلی لوکس و زیبا همواره از اهمیت ویژه ای برای مشتریان برخوردار است. استفاده از رنگ های مناسب که موجب ایجاد آرامش در مشتری شود، میز و صندلی های زیبا و در عین حالت راحت، فضای مناسب بین میزها، پرده و رومیزی های مناسب از ویژگی های بارز ظاهری رستوران های خوب به شمار می رود.
این ها نمونه هایی از ویژگی هایی است که یک رستوران خوب باید داشته باشد تا مشتری بتواند با خیال راحت برای بارها و بارها به آنجا مراجعه کند.
این مطالب را از دست ندهید
تزئین انواع غذاهای ایرانی و فرنگی و تاثیر آنها
طعام مناسب للمشي في الطبيعة والرحلات القصيرة
چند ترفند در آشپزی که به شما کمک می کند
بعض الحيل لمنع التصاق الطعام بالطبق
بعض ميزات المطعم الجيد لاجتماعات العمل
أنواع المقبلات وبعض الأشياء التي تحتاج إلى معرفتها
الحيلة والطريقة الصحيحة لتجميد الطعام
جرب الأنواع الموصى بها من توابل جيلاني
بعض النصائح للذهاب إلى مطعم مع أطفال
تاریخچه شکل گیری رستوران ها در کشور ایران
ميزة التسويق عبر الإنترنت على إعلانات المطاعم التقليدية