This post is also available in: English فارسی العربية
دسر تیرامیسو خانگی
دسر تیرامیسو از دسرهای بین المملی بسیار خوشمزه و معروف ایتالیایی می باشد که در بین افراد تمامی جوامع طرفداران بسیار زیادی دارد. این دسر لذیذ را با خامه و بیسکوییت تهیه می کنند. همچنین یکی از محبوب ترین دسرها در منوی رستوران ها و هتل های بزرگ جهان محسوب می شود. البته دسر تیرامیسو خانگی در سراسر جهان با دستورهای بسیار متنوع و منحصر به فردی تهیه می شود. در کشور ما نیز این دسر بومی سازی شده است و از موادی در تهیه آن استفاده می شود که با ذائقه ما ایرانی ها سازگار باشد. رستوران گردشگری ریژان از رستوران های رشتی در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را برایتان در نظر گرفته است.
طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی
تیرامیسو خانگی دارای انواع مختلفی است که بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد. پایه اصلی بیشتر انواع تیرامیسو یکسان است و تنها در برخی مواد جانبی با یکدیگر تفاوت دارند. همچنین در برخی دستورالعمل ها از تخم مرغ استفاده می شود و برخی دیگر بدون تخم مرغ تهیه می شود. در این روش تهیه برایتان تمامی موارد اختیاری و الزامی را گفته ایم تا باب میل خود این دسر را درست کنید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو خانگی
مواد لازم | مقدار |
شکر | یک دوم پیمانه |
نسکافه | 2 قاشق |
بیسکوئیت | 200 گرم |
خامه شیرین | یک پیمانه |
پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه | یک دوم پیمانه |
آب داغ | یک دوم پیمانه |
پودر قند | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | 5 عدد(نوع تخم مرغی) |
فندق خرد شده | به میزان لازم |
موز | به میزان لازم( نوع موزی) |
شکلات رنده شده | یک دوم پیمانه (نوع شکلاتی) |
روش تهیه
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده ها را از سفیده جدا کنید و هر کدام را داخل کاسه هایی مجزا بریزید و زرده ها را با همزن برقی خوب هم بزنید تا هم دارای حجم شوند و هم به رنگ کرم در بیایند.
سپس به آن شکر را اضافه کنید و هم بزنید که کاملا شکر در آن حل شود و بعد پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد یکدست شوند. خامه را داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا حجم دار شود.
خامه را باید طوری هم بزنید که اگر کاسه حاوی خامه را برگردانید خامه سر ریز نشود و به طور ثابت در کاسه بماند. سپس خامه فرم گرفته را به دیگر مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سپس سفیده های تخم مرغ را نیز با همزن برقی به حدی بزنید که کاملا سفید و دارای حجم شود و پف کند و بعد به مواد دیگر بیفزایید (شبیه خامه فرم گرفته دارای حجم و سفت شود)و با لیسک همگی مواد را خوب زیر و رو کنید تا کاملا مخلوط شوند.
قهوه اسپرسو را آماده کنید و اجازه دهید تا خنک شود. سپس در ظرفی همانند کاسه بزرگ ریخته و بیسکوئیت های لیدی فینگر را هر چند تا که داخل ظرف قهوه جا می شود(۲ الی ۳ عدد) قرار دهید.
سپس بیسکوئیت ها را برگردانید تا کاملا به قهوه آغشته شوند و آن ها را سریع بیرون آورید و در ظرف پیرکس مستطیلی بچینید تا کاملا کف پیرکس از بیسکویت پوشیده شود.
بعد موادی را که آماده کرده اید نصف آن را کم کم روی بیسکوئیت ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و کمی پودر کاکائو روی آن ها الک کنید و مجددا لایه دوم را بچینید و بیسکویت ها را به قهوه اسپرسو آغشته کنید.
سپس داخل ظرف بچینید و روی آن ها را با مایه بپوشانید و مجددا روی مایه را با پودر کاکائو الک کنید و بپوشانید تا تیرامیسو زیباتر و خوش عطر تر شود و می توایند روی آن را با سلفون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا به مدت حداقل 6 ساعت استراحت کند.
اگر زمان کافی داشته باشید و اجازه بدهید 24 ساعت در یخچال بماند فوق العاده تیرامیسو منسجم تری خواهید داشت هنگامی که برش می خواهید بزنید. تیرامیسو آماده شده را از داخل یخچال بیرون آورده و برش زده و در بشقاب قرار می دهیم و نوش جان کنید.
تیرامیسو خانگی با موز
طرز تهیه دسر تیرامیسو با موز تفاوت زیادی با تیرامیسو ساده ندارد. تمام مراحل آن یکسان است و تنها در یک مرحله تفاوت دارد. تنها زمانی که در حال چیدن مواد و تهیه لایه های تیرامیسو خود هستید، موزها را اضافه کنید.
پس از اینکه بیسکویت ها را درون قهوه فرو برده و مخلوط پنیر خامه را روی آن پهن کردید، حلقه های نازک موز را دوباره روی خامه بگذارید و تمام سطح آن را پر کنید. تعداد قطعات و فراوانی موز نیز بستگی به ذائقه خود شما خواهد داشت.
این مطالب را از دست ندهید
معرفی کباب های خوشمزه گیلان
آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو
چطور کروسان خوشمزه درست کنیم ؟
طرز تهیه چند کوکوی ساده و خوشمزه
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
روش تهیه چند غذای سبک برای شام
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
خورشت ناردون اصیل گیلانی