
This post is also available in:
فارسی
پنینی تن ماهی و پنیر
پنینی از انواع ساندویچ های خوشمزه و بین المللی می باشد که با رسپی های مختلفی تهیه می شود، بعضی ها در درست کردنش از گوشت استفاده می کند و یا مرغ و حتی ممکن است در برخی موارد بخواهید پنینی گیاهی درست کنید. ما در این مقاله قصد داریم با چند خوراکی که اکثرا در منزل موجود است یک پنینیی تن ماهی و پنیر درست کنیم که یک غذای سریع و ساده است و مواقعی که حوصله نداشتید و یا خسته بودید می توانید در عرض چند دقیقه درستش کنید و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید. همراه ما در این مقاله از رستوران گردشگری ریژان بهترین رستوران رشت باشید.
مواد لازم برای درست کردن پنینی تن ماهی و پنیر
مواد لازم | مقدار |
رول پنینی | 2 عدد |
موزارلا یا چدار | 4 برش |
تن ماهی | 1 عدد |
پیاز قرمز | 1/2 |
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
سرکه بالزامیک | به میزان لازم |
پاپریکا | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |

طرز تهیه پنینی تن ماهی و پنیر
درست کردن پنینی خیلی راحت است و این پنیننی به سادگی با یک قوطی ماهی تن و ½ پیاز قرمز (ریز خرد شده)، ۳ قاشق غذاخوری مایونز، کمی پاپریکا و با کمی سرکه بالزامیک درست می شود. این مقدار برای سرو ۲ عدد پنینی کافی است.
برای شروع مقداری سس مایونز را در دو طرف رول پنینی بمالید، یک تکه پنیر در قسمت پایین و سپس مخلوط مایونز ماهی تن و سپس یک تکه پنیر دیگر اضافه کنید.
چطور پنینی ها را برشته و گریل کنیم؟
برای این کار می توانید از ساندویچ ساز استفاده کنید. کافی است کمی روغن اسپری کنید و اجازه دهید چند دقیقه بماند تا کاملا گریل و برشته شود.
این مطالب را از دست ندهید
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
طرز تهیه چند کوکوی ساده و خوشمزه
طرز تهیه دال عدس رژیمی و رستورانی
راز جدا نشدن کوبیده از سیخ هنگام پخت
چند غذا خوشمزه با حبوبات + دستور پخت آن ها
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو
رفع بوی ماهی قبل از پخت
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
طرز تهیه شاورما به روش رستورانی