This post is also available in: English فارسی العربية
دستور تهیه مرغ بالزامیک به همراه نکات تکمیلی در تهیه آن
مرغ از انواع گوشت های محبوب و پای ثابت برنامه غذایی در بین افراد است. از مرغ معمولا در انواع غذاهای آبپز یا سوخاری را برای مهمانی ها و دورهمی ها استفاده می شود. در این بخش برای شما خوراک مرغ بالزامیک را در نظر گرفته ایم که علاوه بر ظاهر و طعم لذت بخش آن خواص زیادی هم دارد.
مراحل تهیه مرغ بالزامیک
استفاده کردن از طعم دهنده مناسب برای مواد غذایی از موارد مهم است. که سبب می شود هنگام پخت بافت بیرون آن نیز به خوبی حفظ شود. اگر دوست دارید از خوردن مرغ آبدار، پر از چاشنی، پر عطر و طعم لذت ببرید، مرغ طعم دار شده با بالزامیک بهترین گزینه است. با رستوران گردشگری ریژان به عنوان بهترین رستوران در رشت همراه باشید تا شما را با این غذای لذیذ آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه مرغ بالزامیک
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | 8 تکه |
سرکه بالزامیک | یک پیمانه |
پیاز | یک عدد |
سیر | 4 حبه |
فلفل | 2 قاشق چای خوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
در ابتدا سرکه بالزامیک را ظرفی ریخته و ریحان خرد شده را به آن اضافه کنید.
سپس پیاز را خرد کنید و همراه روغن زیتون به سرکه اضافه کرده و همه مواد را با هم ترکیب کنید. سیرها را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان رنده و یا خرد کرده و سپس با سرکه مخلوط کنید.
حال نوبت اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد تهیه کرده است.
سینه های مرغ را شسته و به قطعات با اندازه دلخواه برش دهید. نصف سس بالزامیک آماده شده را روی مرغ بریزید و توجه کنید همه قسمتهای مرغ به سس آغشته شود.
15 الی 20 دقیقه بگذارید مرغ ها داخل مواد بماند تا مرغ ها کاملا طعمدار شود.
سپس میتوانید مرغ را داخل فر گریل کرده یا در ماهیتابه رژیمی سرخ کنید.
پس از طبخ مرغ نیز باقیمانده سس را روی آن بریزید.
در انتها می توانید برای تزئین مرغ میتوانید از برگ ریحان تازه، برش های لیمو، حلقههای پیاز و … استفاده کنید.
سرکه بالزامیک :
سرکه بالزامیک نوعی سرکه قهوهای رنگ می باشد که از آب انگور تخمیر نشده تهیه میشود. این سرکه دارای عطر خاص و طعم شیرین می باشد. علاوه بر این میتوان به خواص درمانی آن نیز اشاره کرد. از سرکه بالزامیک می توانید در تهیه انواع سالادها و بسیاری از غذاها استفاده کنید.
نکاتی در تهیه مرغ بالزامیک
- به خاطر داشته باشید که در تهیه مرغ بالزامیک حتما پوست مرغ ها را از گوشت آن جدا کنید.
- می توانید در تهیه مرغ بالزامیک از ران مرغ هم استفاده کنید.
- در تهیه سس بالزامیک می توانید به غیر از ریحان از سبزی های معطر دیگر نیز استفاده کنید.
- اگر از رژیم غذایی خاصی استفاده نمی کنید، می توانید این خوراک را در کنار نان، برنج یا سیب زمینی سرو کنید.
- خوراک مرغ بالزامیک از وعده های غذایی مناسب برای ورزشکاران است زیرا هم پروتئین بالایی دارد و هم کم کالری است.
- بهتر است سرکه بالزامیک را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید زیرا سرکه بالزامیک اصیل در بازار قیمت بالایی دارد.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
طرز تهیه چند سالاد ساده برای دورهمی های دوستانه
طرز تهیه شرینی رژیمی خوشمزه و سالم
آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
طرز تهیه یک معجون تابستانی
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
طرز تهیه پیتزا کتو در رژیم کتوژنیک
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت