This post is also available in: English فارسی العربية
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
شام از وعده های غذایی مهم است که حتما باید مصرف شود. مصرف نکردن وعده شام به دلیل اینکه آخرین وعده غذایی روزتان است و فاصله زیادی با وعده بعدی دارد، اگر مصرف نشود سبب گرسنگی عصبی، حالت تهوع و خواب ناآرام شبانه می شود.
همچنین خوردن غذای سنگین به جای غذای رژیمی برای شام ضررهای زیادی برای بدن دارد. خوردن شام سنگین به سیستم گوارش فشار وارد میکند. سعی کنید حتما طرز تهیه چند غذای رژیمی را برای شام بدانید یا حتی اگر برای صرف شام به یکی از رستوران های زیبای رشت می روید از غذایی رژیمی استفاده کنید.
غذای رژیمی برای شام
برای بهبود سلامتی، خواب آرام و جلوگیری از افزایش وزن خوب است شبها شام رژیمی و ساده ای میل کنید. غذاهای رژیمی تنوع زیادی دارند که در این بخش رستوران ریژان بهترین رستوران در رشت برایتان دو مورد غذای رژیمی و خوشمزه را در نظر گرفته است.
طرز تهیه املت سبزیجات
مواد لازم | مقدار |
قارچ | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
بادمجان | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
هویج | 1 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
کدو سبز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | کمی برای تزئین |
نمک، فلفل، پودر سیر، زردچوبه، دارچین | به میزان لازم |
دستور تهیه
در ابتدا پیازها را خلالی خرد کنید و به همراه مقداری روغن سرخ کنید. سپس زردچوبه و نمک را به آن اضافه نمایید. بادمجان ها را بصورت نگینی خرد کنید و به مواد داخل ظرف اضافه نمایید و حدود یک چهارم لیوان آب هم اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بادمجان ها به خوبی پخته شوند.
سپس بعد از حدود 10 دقیقه در ظرف را بردارید و بادمجان هایی که نرم شده اند را کمی له کنید. در این مرحله کدوها را همانند بادمجان خرد کنید و به همراه قارچ های خرد شده به مواد اضافه نمایید و در آن را بگذارید. کمی صبر کنید و بعد از مدتی در ظرف را بردارید که کدوها را هم له کنید.
حال گوجه فرنگی و هویج را نگینی خورد کرده و به مواد اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، دارچین، زردچوبه و پودر سیر را در این مرحله به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب هم بزنید.
در آخر هم تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. املت رژیمی شما آماده است. می توانید آن را در ظرفی بریزیئ و با روش دلخواه سرو کنید. برای تزئین هم می توانید از فلفل دلمه یا سبزیجات معطر استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ نودل با مرغ
مواد لازم | مقدار |
هویج | 2 عدد |
نودل | 100 گرم |
سیر | 2 حبه |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیب زمینی | 1 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه
ابتدا سیب زمینی را پوست بکنید و خرد کنید، سپس هویج را هم خرد کرده و همراه سیب زمینی در ظرفی بریزید و همراه با دو لیوان آب بر روی حرارت قرار دهید تا نرم شوند.
سپس در ظرفی دیگر مرغ را به همراه پیاز و سیر سرخ شده و چهار لیوان آب بپزید. مرغ های پخته شده را ریش ریش کرده و به قابلمه برگردانید. نودل را با توجه به دستور مخصوص روی بسته بندی بپزید.
حال نودل، سیب زمینی و هویج پخته شده و جعفری خرد شده را به ترکیب مرغ و پیاز و سیر اضافه کنید و مدتی اجازه دهید تا با شعله ملایم و به آرامی سوپ شما جا بیفتد. سپس این سوپ را در ظرف دلخواه سرو نمایید.
این مطالب را از دست ندهید
روش تهیه غذای ساده و بدون روغن با استفاده از هویج
دستور پخت آش ترخینه و چند نکته در تهیه آن
طرز تهیه نان سیر و خواص شگفت انگیز سیر
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن
طرز تهیه 4 غذای گیلانی خوشمزه با بادمجان
معرفی غذاهای پرطرفدار ایرانی از دید گردشگران خارجی
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی
خورشت ناردون اصیل گیلانی
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر