This post is also available in:
English
فارسی
العربية
لوبیا داغ
لوبیا داغ یکی از غذاهای سنتی، ساده و بسیار محبوب ایرانی است که با لوبیا (معمولاً لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز)، سیبزمینی، پیاز داغ، گوجهفرنگی یا رب گوجه، و ادویههای گرم تهیه میشود. این غذا بیشتر در فصلهای سرد سال، بهویژه پاییز و زمستان، سرو میشود و به دلیل طبع گرم و طعم دلچسبش، طرفداران زیادی دارد. لوبیا داغ هم به عنوان یک غذای کامل و هم گاهی بهعنوان پیشغذا یا عصرانهای سنگین در بهترین رستوران توریستی در رشت سرو میشود. و اغلب با نان سنگک تازه، سبزی خوردن، ترشی یا حتی ماست چکیده همراه است.
پخت این غذا آسان است اما نیاز به زمان دارد. تا لوبیا کاملاً پخته و نرم شود و مزهها بهخوبی در هم ترکیب شوند. بعضیها در دستور خود از سیبزمینی نگینی یا لهشده، و حتی گاهی کوفتهریزه یا گوشت چرخکرده هم استفاده میکنند. تا غذایشان مقویتر شود. لوبیا داغ سرشار از فیبر، پروتئین گیاهی، و آهن است و برای گیاهخواران یا افرادی که به دنبال وعدهای بدون گوشت اما مغذی هستند. انتخابی عالی بهشمار میرود. طعم آن بسته به میزان رب، سیر، فلفل و سایر ادویهها میتواند از ملایم تا تند و هیجانانگیز متغیر باشد.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید