This post is also available in:
English
فارسی
العربية
ماهی کولی
ماهی کولی یکی از ماهیهای کوچک و خوشطعم است. که در دریای خزر و برخی دیگر از آبهای شور و نیمهشور یافت میشود. این ماهی بهخاطر اندازه کوچک و گوشت نرم و لذیذش محبوبیت زیادی در آشپزی ایرانی، به ویژه در شمال کشور، دارد. ماهی کولی بهطور معمول بهصورت تازه یا شور در بهترین رستوران توریستی در رشت مصرف میشود. و در غذاهای مختلفی همچون ماهی کبابی، ماهی سرخشده یا خوراکهای متنوع گیلانی استفاده میشود.
یکی از ویژگیهای خاص ماهی کولی، طعم ملایم و گوشتی آن است که بهراحتی با ادویهها و چاشنیهای مختلف ترکیب میشود. در برخی از دستورهای گیلانی و یا بهترین کبابی در رشت، این ماهی بهصورت کبابی یا سرخشده همراه با سبزیجات تازه، گوجهفرنگی و برنج سرو میشود. علاوه بر طعم خوب، ماهی کولی بهدلیل داشتن مقادیر زیادی پروتئین و اسیدهای چرب امگا-۳، گزینهای مفید و سالم برای تغذیه است. این ماهی نه تنها در ایران بلکه در برخی از کشورهای دیگر نیز مورد توجه قرار دارد. و بهعنوان یک غذای دریایی خوشمزه و مقوی شناخته میشود.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید