This post is also available in:
English
فارسی
العربية
پاتلی جانلی (ترکی) 220 گرم
گوشت چرخ شده، فلفل چیلی، سبزیجات معطر، پیاز و بادمجان
کباب پاتلی جانلی یک غذای خوشمزه و محبوب است که در آشپزیهای ترکی و آذری به ویژه در مناطق شمال غرب ایران و ترکیه رواج دارد. این کباب، ترکیبی از گوشت چرخکرده (معمولاً گوشت گوسفند یا ترکیبی از گوشت گاو و گوسفند) و بادمجان است که به شکل کبابی پخته میشود. در تهیه کباب پاتلی جانلی، بادمجانها به صورت حلقهای برش داده شده و در کنار گوشت چرخکرده که با ادویهجات مختلف مانند زردچوبه، پاپریکا، نمک و فلفل مزهدار شده است، قرار میگیرند. این غذا معمولاً در منقل یا روی گریل پخته میشود تا طعم دودی و آبدار بگیرد و بافت گوشت نیز کاملاً برشته و خوشمزه شود.
کباب پاتلی جانلی بهطور معمول در بهترین کبابی در رشت با نان یا برنج سرو میشود و میتواند همراه با سالاد، سبزیجات تازه یا سسو.. باشد. ترکیب لذیذ بادمجانهای نرم و گوشت معطر، این غذا را به یک انتخاب عالی برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی تبدیل کرده است. کباب پاتلیجانلی علاوه بر طعم عالی، ظاهری جذاب و رنگارنگ نیز دارد که آن را به یک غذای دوستداشتنی و چشمنواز تبدیل میکند.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید