This post is also available in:
English
فارسی
العربية
چلو گردن گوسفندی
500 گرم گردن گوسفندی، سس تریاکی، برنج ته دیگی
چلو گردن گوسفندی یکی از اصیلترین و لذیذترین غذاهای ایرانی است. که بهویژه در میان علاقهمندان به غذاهای مجلسی و سنتی، جایگاه ویژهای دارد. این غذا از گردن گوسفندی تهیه میشود. که با صبر و حوصله در ترکیبی از پیاز، زعفران، دارچین، زردچوبه و دیگر ادویههای معطر آرامپز میشود. تا کاملاً پخته، نرم و خوشطعم گردد. گردن بهدلیل داشتن استخوان و چربیهای طبیعی، بعد از چند ساعت پخت آرام، طعمی غنی، لطیف و بسیار دلچسب پیدا میکند. که در کنار چلو (برنج ایرانی سفید و خوشعطر)، تجربهای شاهانه به همراه دارد.
چلو گردن معمولاً در بهترین رستوران توریستی در رشت همراه با تهدیگ طلایی، زرشک، سبزی خوردن، ترشی یا سالاد شیرازی سرو میشود. و از جمله غذاهایی است که در مراسم رسمی، مهمانیها و رستورانهای سنتی بسیار پرطرفدار است. طعم بینظیر گوشت گردن که با ادویهجات ایرانی آغشته شده، وقتی با برنج کرهای یا زعفرانی ترکیب میشود. مزهای بهیادماندنی خلق میکند. این غذا نماد صبر در آشپزی ایرانی است. چرا که پخت آرام و طولانی آن راز اصلی لطافت و خوشطعمیاش به شمار میرود.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید