This post is also available in:
English
فارسی
العربية
کباب سنقری 400 گرم
سه سیخ گوشت با چاشنی مخصوص
کباب سنقری یکی از انواع کبابهای سنتی ایرانی است. که بهویژه در استان کرمانشاه و برخی مناطق غربی ایران محبوبیت دارد. این کباب از گوشت چرخکرده (معمولاً گوشت گوسفند یا ترکیب گوشت گوسفند و گوساله) تهیه میشود. و شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد. اما تفاوت اصلی آن در استفاده از دنبه و ادویههای خاص محلی است. که باعث لطافت و عطر ویژه آن میشود.
در بهترین کبابی در رشت کباب سنقری معمولاً روی زغال کباب شده و همراه با نان تازه یا برنج، سبزیجات معطر، لیموترش، و دوغ محلی سرو میشود. این کباب به دلیل داشتن چربی متعادل، طعمی لذیذ و آبدار دارد و از غذاهای پرطرفدار در بین مردم منطقه سنقر و سایر شهرهای کرمانشاه محسوب میشود.
هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.
این موارد را از دست ندهید
دیدگاه خود را بنویسید