جگر گوساله

This post is also available in: English فارسی العربية

جگر گوساله

کباب جگر گوساله یکی از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین خوراکی‌های گوشتی است. که در میان ایرانی‌ها جایگاه خاصی دارد، به‌ویژه در وعده‌های عصرانه یا شام سبک. جگر گوساله نسبت به گوسفند بافت سفت‌تری دارد. و طعم آن کمی متفاوت‌تر و کمتر چرب است. اما همچنان بسیار خوش‌خوراک و مغذی محسوب می‌شود. این نوع جگر سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین‌های گروه B است. و برای افرادی که نیاز به تغذیه مقوی دارند، انتخاب مناسبی‌ست.

برای تهیه کباب جگر گوساله، ابتدا جگر را به قطعات مکعبی کوچک برش می‌زنند و به سیخ می‌کشند. این کباب بهتر است با حرارت ملایم زغال کباب شود. تا مغز پخت شود ولی خشک و سفت نشود. در برخی موارد، برای افزایش طعم و چربی، تکه‌های دنبه نیز بین قطعات جگر قرار داده می‌شوند. هنگام سرو در بهترین کبابی در رشت، جگر گوساله معمولاً با کمی نمک، سماق، آب‌لیمو و پیاز تازه مزه‌دار می‌شود. و همراه با نان تازه، سبزی خوردن و دوغ یا نوشابه میل می‌گردد. جگرگوساله به‌دلیل بافت خاصش، در مقایسه با جگرگوسفند زمان پخت بیشتری نیاز دارد و باید با دقت پخته شود تا خشک یا تلخ نشود.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.

دیدگاه خود را بنویسید