پلا کباب اصیل گیلانی

This post is also available in: English فارسی العربية

پلا کباب اصیل گیلانی

250 گرم چنجه، برنج محلی، کاسه چربی و روغن، مخلفات گیلانی + دورچین

سر آشپزان بهترین کبابی در رشت بیان میکنند. پلا کباب یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار گیلانی است. که ترکیبی از کباب و پلو است و در سفره‌های مردم گیلان، به‌ویژه در مناسبت‌ها و جشن‌ها، جایگاهی ویژه دارد. این غذا به دلیل استفاده از مواد تازه و محلی، طعم و عطر بی‌نظیری دارد که زبان‌زد است. در پلا کباب، گوشت معمولاً از گوسفند انتخاب می‌شود و پس از طعم‌دار شدن با پیاز، سیر، زردچوبه و ادویه‌جات معطر، بر روی منقل کباب می‌شود. این گوشت کبابی سپس همراه با برنج ایرانی (که معمولاً از نوع طارم یا دودی است) و سبزیجات معطر مانند گشنیز، جعفری و شوید، سرو می‌شود. برنج در این غذا به شیوه‌ای خاص پخته می‌شود و پس از دم کشیدن، عطر و طعم دل‌انگیزی پیدا می‌کند که در کنار کباب، ترکیب فوق‌العاده‌ای می‌سازد.

سر آشپزان بهترین کبابی در رشت بیان میکنند. پلا کباب گیلانی نه‌تنها به‌عنوان یک غذای لذیذ شناخته می‌شود، بلکه نمادی از فرهنگ و ذائقه مردم گیلان است. سبزیجات معطر که در این غذا استفاده می‌شود، به آن طعمی خاص می‌دهند که در سایر انواع کباب‌ها کمتر پیدا می‌شود. از آنجا که پخت این غذا نیاز به دقت در آماده‌سازی مواد اولیه و روش‌های خاص دارد، هر لقمه از آن حس و حال یک غذای سنتی و اصیل را به انسان منتقل می‌کند. پلا کباب علاوه بر طعم عالی، تجربه‌ای از مهمان‌نوازی گیلانی‌هاست که همیشه در کنار خانواده و دوستان بر سر سفره‌های ایرانی سرو می‌شود.

هیچ دیدگاهی ثبت نشده ، اولین دیدگاه را ثبت کنید.

دیدگاه خود را بنویسید