This post is also available in: فارسی
این سوپ رشته مرغ یک سوپر طعمدار، غلیظ و سرشار از سبزیجات است. سوپ نودل با مرغ بسیار مغذی و کم کالری است! بخش شگفت انگیز داستان این است که درست کردن دستور پخت آنها در خانه بسیار آسان است! شما می دانید چه چیزی در آن وجود دارد. از چه نوع مرغی استفاده کنیم؟ سوپ با نودل و مرغ چند دقیقه ای درست می شود؟ با ما در مطلبی از رستوران گردشگری رشت همراه باشید تا به شما بگوییم چطور می توان یک غذای خوشمزه و مقوی درست کرد.
این سوپ همیشه به عنوان غذای مورد علاقه در هنگام بیماری و سرماخوردگی شناخته شده است. چند دلیل وجود دارد. اگر از مرغ با استخوان استفاده کنید و اجازه دهید استخوان ها در آب بجوشد، آبگوشت استخوان تولید می کند که فواید زیادی برای سلامتی دارد. به طور کلی، آبگوشت برای احتقان نیز مفید است.
طرز تهیه سوپ رشته با مرغ به سبک خانگی
مرغ، آب گوشت، هویج، پیاز، کرفس، آویشن، آبلیمو، برگ بو، نمک و فلفل را به آرام پز یا زودپز اضافه کنید.
سپس مرغ را ریش ریش کرده و مرغ و رشته فرنگی را به قابلمه اضافه کنید.
چه سبزیجات دیگری را می توان به سوپ اضافه کرد
- اسفناج تازه
- کلم پیچ
- قارچ
- کلم بروکلی
- سیب زمینی
- گوجه فرنگی
- ذرت
- نخود فرنگی
- لوبیا سبز
- نخود
نحوه نگهداری باقیمانده غذا
این غذا را می توان به مدت ۳-۴ روز در ظرف درب بسته در یخچال نگهداری نمود. بافت نودل با گذر زمان تغییر می کند.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی
معرفی غذاهای محبوب هندی
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
چند مورد از خاصیت سبزیجات به همراه طرز تهیه 2 غذای گیاهی
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
خواص و طرز تهیه آش ماست سنتی ایران
خورشت ناردون اصیل گیلانی
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران