آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان

آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان

This post is also available in: English فارسی العربية

آموزش نوعی خوراک مراکشی با استفاده از نخود و بادمجان

از نخود و بادمجان غذاهای متفاوتی تهیه کرد که در این مطلب برایتان طرز تهیه خوراک مراکشی را در نظر گرفته ایم. این خوراک لذیذ با استفاده از نخود و بادمجان تهیه می شود.  اصالت این خوراک مراکشی به کشور مراکش باز می‌گردد. اما به دلیل طعم لذیذ و سالم بودن آن درکشورهایی، از جمله ایران طرفداران مخصوص خود را پیدا کرده است. مواد تشکیل دهنده این غذا در ایران به راحتی پیدا می‌شود و پخت آن از لحاظ اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه می‌باشد. در ادامه با رستوران گردشگری ریژان ، بهترین رستوران در رشت همراه باشید تا طرز تهیه این غذای متفاوت را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه خوراک مراکشی

خوراک مراکشی، ظاهری جذاب و طعم لذیذی دارد و جذب کننده هر نوع سلیقه‌ است. با توجه به اینکه این خوراک دارای ارزش غذایی بالایی است، به تمام گروه‌های سنی توصیه می‌شود. برای شما در این مطلب مواد لازم برای 8 نفر در نظر گرفته شده است. آن را تهیه کنید و د کنار خانواده میل کنید یا به رستوران های زیبای رشت بروید و آن را میل کنید.

مواد لازم برای تهیه خوراک مراکشی

مواد لازممقدار
بادمجان4 عدد
سیر5 حبه
نخود پخته شده دو پیمانه
پیاز یک عدد
پاپریکا یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4
آب به مقدار لازم
گوجه فرنگی 4 عدد
شکر قهوه ای2 قاشق غذاخوری
زیره سبز یک قاشق غذاخوری
سس تند 3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک دریا یک قاشق غذاخوری

دستور تهیه خوراک مراکشی

در ابتدا می توانید نخود را به مدت 24 ساعت در نخود بخیسانید، سپس آن ها را آبپز کنید. در مرحله بعدی بادمجان ها را بصورت مکعبی خرد کنید و به آن نمک و روغن بزنید. فرا را روشن کنید تا گرم شود و بعد بادمجان ها را در سینی بچنید و درون فر قرار دهید تا به خوبی برشته شوند.

گوجه فرنگی ها را هم مانند بادمجان بصورت مکعبی خرد کرده و با مقداری روغن و رب گوجه فرنگی تفت دهید. در اد امه پیاز را خرد یا رنده کنید و تفت دهید تا رنگ آن بصورت کاراملی شود و بوی خامی آن گرفته شود.

گوجه فرنگی ها را خرد و آب پز کنیدو همراه رب گوجه فرنگی تفت دهید. سیر را خرد کنید و همراه با زیره سبز و گوجه فرنگی تفت داده شده به پیاز اضافه کنید و دوباره تفت دهید.

به مواد آماده شده خود مقداری آب اضافه کنید تا کمی جوش بخورند. پس از به جوش آمدن آب، نخود پخته شده، شکر قهوه ای، سس تند و بادمجان را به مواد خود اضافه کرده و مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و شعله اجاق گاز را کم کنید و اجازه دهید 15 الی 20 دقیقه این خوراک آماده شود. در آخر پاپریکا و مقداری نمک به خوراک اضافه کنید.

خواص و مزایای خوراک مراکشی

  • این خوارک از دسته غذاهای کم کالری و در عین حال مقوی است.
  • این خوراک از جمله غذاهای بسیار ساده است که مواد اولیه آن ارزان قیمت می باشد. از این رو گزینه مناسبی برای وعده غذایی ساده است.
  • این غذا منبع غنی از ویتامین های C، K، B و D می‌باشد.
  • همانطور که می‌دانید ویتامین C نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد در نتیجه قرار دادن این خوراک لذیذ در برنامه غذایی کمک زیادی به تامین ویتامین C بدن شما خواهد کرد.
  • پخت این غذا نیاز به مدت زمان زیادی ندارد. برای افراد شاغل از گزینه های که کمبود وقت دارند گزینه مناسبی است.
  • در پخت این خوراک از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی‌شود و این باعث شده است جزو غذاهای مقوی برای گیاهخواران می باشد.
  • نخود از حبوباتی است که میزان پروتئین بالایی دارد و اضافه کردن آن به خوراک مراکشی ارزش غذایی آن را دو چندان می‌کند.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

تهیه سالاد رژیمی مناسب برای رژیم کتو
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
طرز تهیه سالاد رژیمی با تن ماهی
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
طرز تهیه چند مربای خانگی با میوه های تابستانه
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن
محبوب ترین غذاهای عربی
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
طرز تهیه کال کباب غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
گمج کباب گیلانی و تاریخچه آن
طرز تهیه سس پنیر رستورانی

دیدگاهتان را بنویسید