This post is also available in: فارسی
با اسفناج می توانید پیش غذاهایی مختلف و لذیذ را درست کنید. بورانی اسفناج خامه ای با استفاده از اسفناج تازه یا منجمد و پارمزان درست می شود. این غذای پنیری خامه ای را در کنار هر یک از وعده های غذایی اصلی مورد علاقه خود سرو کنید. با ما در سری مقالات رستوران گردشگری ریژان، رستوران رشتی همراه باشید تا طرز تهیه بورانی اسفناج را یاد بگیریم.
برای تهیه بورانی اسفناج می توانید از اسفناج تازه یا منجمد شده استفاده کنید. البته ترجیح ما اسفناج تازه می باشد زیرا سریعتر است. اگر از اسفناج منجمد استفاده می کنید، ابتدا باید بگذارید یخش آب شود. همچنین باید تمام آبی که انداخته را تخلیه کنید. اگر این مرحله را انجام ندهید، ترکیبتان آنقدر خامه ای نخواهد بود و احتمالاً کمی آبکی خواهد شد. به همین دلیل است که ما ترجیح می دهیم از اسفناج تازه استفاده کنیم.
نحوه تهیه اسفناج خامه ای
پنیر خامه ای و خامه ترش (یا ماست یونانی ساده) برای خامه شدن این غذا بسیار عالی عمل می کند. می توانید از تمام پنیر خامه ای یا خامه ترش (به جای استفاده از هر دو) استفاده کنید.
توجه داشته باشید که اندازه ها و مواد موجود در این غذا باعث می شود اسفناج واقعا خامه ای به دست آید. اگر غذای خامه ای نمی خواهید، همیشه می توانید کمتر از پنیر خامه ای یا ماست یونانی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید اسفناج بیشتری نیز به ظرف اضافه کنید.
نحوه نگهداری باقیمانده اسفناج خامه ای
باقیمانده ها را می توان به مدت ۳ تا ۴ روز به صورت محکم و در بسته نگهداری کرد.
نحوه گرم کردن مجدد
می توانید ظرف را دوباره در مایکروویو یا روی اجاق گاز با حرارت متوسط گرم کنید.
مواد لازم برای درست کردن اسفناج خامه ای
مواد لازم | مقدار |
روغن زیتون | 1قاشق چایخوری |
سیر خرد شده | 3-4 حبه |
اسفناج تازه | 32 اونس |
پنیر خامه ای | 4 اونس |
خامه ترش یا ماست یونانی | 1 فنجان |
پنیر پارمزان | 1/2 فنجان |
جوز هندی | 1/4 -1/8 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه بورانی اسفناج خامه ای
روغن زیتون، سیر و پیاز را به یک تابه یا ماهیتابه اضافه کنید. پیاز و سیر را را ۲-۳ دقیقه بپزید. اسفناج را به تابه اضافه کنید. به مدت ۳-۴ دقیقه آنها را بپزید تا زمانی که اسفناج جمع شود.
پنیر خامه ای، خامه ترش (یا ماست یونانی) و پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید. هم بزنید و چند دقیقه بپزید تا مواد با هم مخلوط شوند و ظرف خامه ای شود.
به دلخواه با جوز هندی، نمک و فلفل مزه دار کنید. با یک مقدار کم جوز هندی شروع کنید وبعد اگر خاستید اضافه تر کنید. قبل از سرو بورانی اسفناج اجازه دهید کامل سرد شود.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
آداب عجیب غذا خوردن در کشورهای مختلف جهان
طرز تهیه چند سالاد ساده برای دورهمی های دوستانه
معرفی غذاهای محبوب هندی
خورشت ناردون اصیل گیلانی
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن
آموزش نوشیدنی چای سرد با زنجبیل لیمو