This post is also available in: English فارسی العربية
فوتوچینی ایتالیایی با سس آلفردو
زمانی که پس از یک روز کاری و خسته کننده به خانه برگشته اید، غذای فوتوچینی مصداق اسمش همانند روبانی خوشمزه به شما انرژی می بخشد، این غذا شما را به قلب ایتالیا ینی رم می برد، کافی است طرز تهیه فوتوچینی را بلد باشید تا در کمتر از نیم ساعت با عطر و طعم بی نظیری روبرو شوید و نوش جان کنید. رستوران ریژان از رستوران های رشت در ادامه این مطلب به روش تهیه این غذای لذیذ پرداخته است.
تاریخچه غذای فوتوچینی
فتوچینی آلفردو (Fettuccine Alfredo) از انواع غذاهای ایتالیایی درستشده با پاستا است و گفته میشود که رستورانداری اهل رم به نام آلفردو دی لیو برای نخستینبار، طرز تهیه فتوچینی با سس آلفردو را ابداع و آن را در دهه 1920میلادی تهیه کرده اند.
همانطور که اشاره شد فتوچینی به زبان ایتالیایی یعنی روبانهای کوچک، فتوچینی یک پاستای ایتالیای فوقالعاده ساده و خوشمزه می باشد، این پاستا به شکل نوارهای صاف و ضخیمی می باشد که آن را بهصورت تازه چه در خانه و چه در کارخانه از ترکیب آرد و تخم مرغ درست می کنند.
مواد لازم برای تهیه فوتوچینی ایتالیایی
مواد لازم | مقدار |
پاستا فوتوچینی | 250 گرم |
قارچ خرد شده | دو پیمانه |
سینه مرغ خرد شده | سه پیمانه |
گشنیز و جعفری خرد شده | یک پیمانه |
سیر | سه حبه |
خامه صبحانه | یک پیمانه |
پیاز | یک عدد |
شیر | دو پیمانه |
کره | دو قاشق غذاخوری |
روغن مایع پخت و پز | به مقدار لازم |
پنیر پارمزان | 150 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پیازچه و ریحان | مقداری برای تزئین |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
طرز تهیه فوتوچینی با سس آلفردو
در ابتدا یک قاشق کره را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز را رنده کنید و سپس آن را تفت دهید تا بوی خامی که دارد از آن گرفته شود.
قارچ را با پیاز تفت دهید و برای اینکه رنگ قارچها سیاه نشود، در حین پخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو به آن اضافه کنید.
یک حبه سیر خرد شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
شیر و خامه را بهصورت جداگانه در مخلوط کن ترکیب کرده و به قارچ ها اضافه کنید.
باقیمانده کره و روغن را در تابهای جداگانه ریخته و روی حرارت قرار دهید، فیله مرغ خرد شده را در روغن تفت داده و دو حبه سیر خرد یا له شده را همرا با مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید.
زمانیکه مرغها مغزپخت شدند باید آن را به سس آلفرد اضافه کنید.
بعد از اینکه مواد داخل ظرف شروع به جوشیدن کردند پنیر پارمزان را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
دو سوم پیمانه از گشنیز و جعفری را به سس اضافه کرده و هم بزنید. بعد از اینکه سس مقداری غلیظ شد، شعله اجاق را خاموش کنید.
داخل قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا بهجوش بیاید. پاستا را داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید کاملا نرم شود.
پاستا را آبکش کرده و به سس آلفردو اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن پاستا فوتوچینی به سس آلفردو، اجازه دهید پاستا کمی با مواد سس بجوشد تا طعم خوب سس را به خود بگیرد.
زمان سرو پاستا مقداری پنیر پارمزان، ریحان، پیازچه و گشنیز و جعفری را نیز به آن اضافه کنید.
این مطالب را از دست ندهید
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
آموزش تهیه چغرتمه گیلانی به روش رستورانی
طرز تهیه یک املت بسیار لذیذ برای صبحانه
طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی
روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
دانستنی های عجیب غذایی و خوراکی ها
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
مراحل تهیه کدو سبز چیپسی