طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده

طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده

This post is also available in: English فارسی العربية

دسر میوه ای برای میان وعده

دسر جزئی از غذاست که پس از اتمام غذا هنوز بر روی میز وجود دارد. انواع دسر بطور معمول پس از غذا سرو می شود، اما شما می توانید از دسرها به عنوان یک میان وعده مناسب نیز استفاده کنید. اکثرا دسرها با استفاده از میوه ها تهیه می شوند که علاوه بر فوایدی که دارند بسیار لذت بخش خواهند بود. اگر توجه کرده باشید بسیاری از رستوران های رشت نیز در کنار غذایی که سرو می کنند، برای شما دسر نیز تدارک دیده اند. در ادامه برایتان طرز تهیه 3 دسر میوه ای بسیار لذیذ را در نظر گرفته ایم تا در میان وعده هایتان مصرف کنید.

دسر لذیذ با میوه های به و سیب

مواد لازممقدار
به4 عدد
سیب قرمز بزرگ2 عدد
شکر2 لیوان = 480گرم
میخکچند عدد
رنگ قرمز خوراکی مجاز1قطره
آب جوشحدود 2 لیوان = 400گرم
پرتقال برای تزئین(اختیاری)
دانه انار برای تزئین(اختیاری)
خامه زده شدهبرای تزئین
پسته خرد شده برای تزئین(اختیاری)

روش تهیه دسر خوشمزه با میوه به

ابتدا به ها را از وسط بصورت افقی نصف کنید و داخل به را خالی نمایید.در یک ظرف آب جوش بریزید.

به ها را در کف ظرف چیده و رنگ قرمز خوراکی ریخته و در ظرف را گذاشته و 5 تا 6 دقیقه یک طرف به را پخته و بعد به ها را برگردانده و از طرف دیگرنیز به همین مدت بپزید. (به ها را کف ظرف مرتب بچینید و روی هم انباشته نکنید.)

همه به ها را در ظرف پخت می چینیم. روی آنها پودر رنگ قرمز یا رنگ مایع قرمز می ریزیم.

سیب ها را رنده درشت کرده و بلافاصله بعد از پخت به، در داخل گودی به ها ریخته و شکر را روی میوه ها بپاشید. چند عدد میخک روی مخلوط قرار دهید.

در ظرف را ببندید و بگذارید سیب ها با حرارت متوسط بپزد و شکر آب شود. اگر موقع اضافه کردن سیب ها، تشخیص دادید، آب به کمی زیاد است، از آب به کمی خالی کرده و بعد سیب رنده شده اضافه کنید.

دسر به آماده است سیب های پخته شده رویش را می توانید ببینید.

بعد از آماده شدن، به ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار و کیوی حلقه شده تزئین کنید.

طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده

دسر ماست میوه ای

مواد لازممقدار
شاه توت یا توت فرنگییک پیمانه
هلو و زردآلواز هر کدام دو عدد
ماست کم چربیک پیمانه
عسلسه قاشق

روش تهیه دسر ماست میوه ای

ابتدا شاه‌توت يا توت‌فرنگي رابا هلو و زردآلوی كه هسته ان را جدا كرده‌ايد درون مخلوط كن ريخته سپس اين مخلوط كه مثل پوره شده با ماست و عسل مخلوط كنيد و مدت سه تا چهار ساعت در فريزر قرار دهيد پس از اين‌كه مواد بسته شد، از فريزر در آورده و با مخلوط كن يا همزن بزنيد تا يك‌ دست شود مي‌توانيد اين دسر را همينطوری ميل كرده يا 24 ساعت در فريزر قرار داده تا به صورت يخ در بيايد و با تكه های ميوه‌ تزئين كرده و ميل كنيد.

طرز تهیه 3 دسر میوه ای برای میان وعده

دسر خربزه

مواد لازممقدار
خربزه متوسط1 عدد
نشاسته4 قاشق غذاخوری
شکرنصف لیوان
برگ نعناعبه میزان لازم

روش تهیه دسر خربزه

دسر خربزه متفاوت و خوشمزه، اسم اصلی ان «palte » است. خربزه را پوست کنده خرد می‌کنیم داخل مخلوط کن می ریزیم.

بعد از ان شکر و نعنا و نشاسته می ریزیم خوب مخلوط کرده داخل قابلمه اي ریخته با حرارت ملایم تا جاییکه کمی سفت شود می پزیم. پس از سرد شدن میل کنید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

روش های طعم دار کردن بال مرغ
طرز تهیه نان سیر و خواص شگفت انگیز سیر
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
تاریخچه اکبر جوجه و طرز تهیه اکبر جوجه به روش رستورانی
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
خورشت ناردون اصیل گیلانی
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
دستور تهیه دو غذای گوشتی خوشمزه و اصیل گیلانی
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران

دیدگاهتان را بنویسید