This post is also available in: فارسی
املت اسفناج و قارچ یک غذای رژیمی و فوق العاده خوشمزه رژیمی است. این غذای رژیمی کالری پایینی دارد اما بسیار مفید است. در ادامه مطلب بهترین رستوران در رشت طرز تهیه املت قارچ و اسفناج و تمام فوت و فن هایش را در اختیارتان قرار خواهد داد.
خواص بی نظیر اسفناج و قارچ
اگر بخواهیم به طور کلی به خواص قارچ بپردازیم. بهترین رستوران در رشت بیان میکند. قارچ استخوانها را تقویت میکند. قارچ حاوی تونیک و ملین، ویتامینهای A، B کمپلکس و ویتامین C، آنتیاکسیدان قویای به نام Ergothioneine، فیبر، سلنیوم و .. است. هر کدام ار این موارد میتواند برای بدن بسیار مفید باشند. بهترین رستوران در رشت در خصوص فواید اسفناج نیز بیان کرد. اسفناج نیز حاوی مقدار زیادی فیبر ویتامین C ، ویتامین E ، سلنیوم ، منگنز و بتاکاروتن، ویتامین B، ویتامین K و.. است. حالا شما تصور کنید قارچ و اسفناج این دو ماده ارزشمند را با هم به بدنتان برسانید. بدنتان بعد از خوردن املت قارچ و اسفناج تمام ویتامین های مورد نیاز خود را میتواند به راحتی دریافت کند.
مواد لازم برای تهیه املت قارچ
لیست مورد نیاز برای تهیه این املت خوشمزه را بهترین رستوران در رشت به شرح زیر بیان میکند.
- روغن زیتون: ۲ قاشق چایخوری
- قارچ برش خورده: نصف فنجان
- اسفناج: یک دوم فنجان
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
- پودر فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری
- پنیر فتا: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج
برای تهیه این املت خوشمزه و رژیمی شما تنها از دو قاشق غذاخوری روغن زیتون استفاده خواهید. برای شروع اولین قاشق روغن زیتون را در ماهیتابه خالی کنید. سپس قارچ هارا درون ماهیتابه بریزید. تا تفت بخورند و طلایی شوند. در مرحله باید اسفناج را اضافه کنید. کمی نمک بریزید و تفت دهید. قارچ و اسفناج را خارج کنید.
یک قاشق باقی مانده روغن زیتون را در ماهیتابه خالی کنید. تخم مرغ ها در ظرفی جداگانه بشکنید و خوب مخلوط کنید. نمک و فلفل را اضافه کنید. حرارت را کم کنید. حالا تخم مرغ را درون ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را بچرخانید. و تخم مرغ را خوب پخش کنید. بعد از ۲ دقیقه که به خوبی تخم مرغ رو پختید. میکس قارچ و اسفناج را روی نیم دیگر تخم مرغ بریزید. بهترین رستوران در رشت بیان میکند که در نهایت روی مواد پنیر بریزید. زمانی که تخم مرغ به حالت قهوه ای در آمد. نیمه تخم مرغ که خالی است را روی نیمه دیگر بذارید. در آخر تخم مرغ را داخل یک بشقاب قرار بدید و سرو کنید. نوش جان!
نکات املت قارچ و اسفناج
- میتوانید برای رژیمی شدن پنیر را هم حذف کنید.
- اگر میخواهید طعم خوب و بی نظیری به املتتان بدهید. میتوانید از عصار گوشت در موادتان استفاده کنید.
- میتوانید از سیر یا پودر سیر داخل املت استفاده کنید. مزه سیر با اسفناج عالی می شود.
- برای دورچین از کمی زیتون و یا گوجه گیلاسی استفاده کنید.
- اگر میخواهید غذایتان را کم کالری تر کنید. بهترین رستوران در رشت بیان میکند که میتوانید به جای استفاده از 2 تخم مرغ کامل از 1 تخم مرغ به صورت کامل و دیگری را فقط ازه سفیده استفاده کنید.
- از املت قارچ میتوانید برای وعده صبحانه یا شام استفاده کنید.
- اطلاعات تعذیه ای این دستور به پخت: کالری: ۲۶۹ چربی:۲۱ گرم پروتئین: ۱۶ گرم کربوهیدرات: ۴ گرم
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه چلو گوشت مجلسی با طعمی لذیذ
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ
خورشت خلال کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
طرز تهیه سوپ بروکلی با پنیر
طرز تهیه چند کوکوی ساده و خوشمزه
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن
لذیذترین غذاهای محلی کرمانشاه
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی