This post is also available in: فارسی
ترشی یکی از انواع چاشنی هایی است که ما ایرانیان در کنار غذای اصلی میل میکنیم. و چه بهتر میشود اگر برای تهیه این چاشنی پرطرفدار از مواد مقوی مثل عناب استفاده کنیم. در ادامه مقاله سرآشپز بهترین رستوران توریستی در رشت به بررسی طرز تهیه ترشی مقوی با عناب و فواید عناب خواهد پرداخت.
فواید شگفت انگیز عناب
در مطالب قبلی به عناب و فواید شگفت انگیز آن اشاره شد. اما حالا که قرار است طرز تهیه ترشی مقوی با عناب را در اختیارتان قرار دهیم. خالی از لطف نیست که به برخی از فواید این خرمای چینی اشاره کنیم. سرآشپز بهترین رستوران رشت بیان میکند. عناب برای بهبود مشکلات خواب، تنظیم گردش خون، تقویت استخوانها، کنترل وزن، افزایش ایمنی بدن، کاهش استرس و اضطراب، درمان سرطان، مراقبت از پوست و… بسیار موثر است.
ترشی مقوی با عناب
بهتر است قبل از آموزش طرز تهیه ترشی مقوی با عناب، فسلفه ترشی انداختن و تاریخچه آن را بدانید. به گفته سرآشپز بهترین رستوران توریستی در رشت، ترشی انداختن. حدودا ۴۰۰۰ سال پیش با استفاده از خیار بومی هند شروع شد. که درواقع راهی برای نگهداری و استفاده از غذا در خارج از فصل و سفرهای طولانی بود. از این رو در واقع ترشی انداختن فرایند ذخیره یا طولانی کردن عمر غذا با قرار دادن آن در آبنمک یا سرکه است.
ترشیجات در بین ایرانیان طرفداران زیادی دارد. بنابراین اکثرا به صورت سنتی انواع ترشیجات را تهیه می کنند. تا در فصل زمستان از مواد خوراکی های دیگر فصل ها بهره ببرند. ترشی عناب نیز یکی از ترشی های پرخاصیت خوشمزه و دوست داشتنی است. که در ادامه بهترین رستوران در رشت طرز تهیه آن را در اختیارتان قرار خواهد داد.
مواد لازم برای تهیه ترشی خوشمزه عناب
با توجه به گفته های سرآشپز بهترین رستوران توریستی در رشت، مواد لازم برای تهیه این ترشی خوشمزه و مقوی عبارت است از:
- عناب خشک ۳۰۰ گرم
- سرکه سفید یا قرمز نیم لیتر
- شکر قهوه ای ۳ قاشق غذاخوری
- نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
- آب به مقدار لازم
- آب لیموی تازه نصف پیمانه
- رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
در ادامه مطلب با بهترین رستوران در رشت همراه باشید تا طرز تهیه این ترشی مقوی با عناب به روش رستورانی را در اختیارتان قرار دهد.
طرز تهیه ترشی پرخاصیت عناب
برای تهیه این ترشی مقوی فوق العاده خوشمزه در ابتدا باید عناب را درون یک لیتر آب ریخته و سپس به آن آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید تا برای مدت زمان ۷ ساعت عناب درون این ظرف بماند. بعد از 7 ساعت عناب ها را از ظرف خارج کنید. بر روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا میوه ها خشک شوند. سرکه را درون قابلمه ریخته و همراه با رب گوجهفرنگی روی حرارت قرار دهید.
در مرحله بعدی باید به سرکه نمک و شکر را اضافه کنید. حدودا باید 4 تا 5 دقیقه از اضافه کردن نمک و شکر بگذرد و قتی کامل جوشید. زیر قابلمه را خاموش کنید تا سرد شود. بعد نوبت به اضافه کردن پودر فلفل و نعنا خشک است. بعد از اینکه مخلوط آماده شد. باید عناب ها را درون یک شیشه تمیز و خشک بریزید. و در نهایت مخلوط فلفل و نعنا را همراه با سرکه به عناب ها اضافه کنید. به گفته سرآشپز بهترین رستوران توریستی در رشت پس از قرار گرفتن به مدت 10 الی 14 روز در یخچال، این ترشی آماده میشود.
حتما به غلظت این ترشی توجه كنید. بهترین رستوران رشت بیان میکند این ترشی زمانی تكمیل مشود كه نه خیلی آبكی و نه خیلی غلیظ باشد.
کلام آخر
با توجه به گفته های سرآشپز بهترین رستوران توریستی در رشت دریافتیم. ترشی عناب نه تنها یک چاشنی خوشمزه و مقوی است. بلکه با توجه به خواص شگفت انگیز عناب، می تواند. گزینه ای عالی برای گنجاندن در رژیم غذایی باشد. ترشی عناب علاوه بر اینکه در کنار غذاهای مختلف لذت بخش است. به عنوان یک انتخاب سالم و طبیعی نیز در سفره ایرانیان میدرخشد.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه شکلات دبی ترندترین شکلات دنیا
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
خورشت ناردون اصیل گیلانی
آموزش چند مدل غذای نونی بدون گوشت خوشمزه
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
طرز تهیه چند کوکوی ساده و خوشمزه
طرز تهیه غذا و پیش غذا برای رژیم کتوژنیک
دستور تهیه مرغ بالزامیک به همراه نکات تکمیلی در تهیه آن
طرز تهیه چند سالاد خوشمزه برای پیش غذا
روش های طعم دار کردن بال مرغ
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین