This post is also available in: English فارسی العربية
طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ
قارچ دارای ارزش غذایی بالایی می باشد که به تنهایی یک غذای کامل نیز حساب می شود. قارچ را می توان بصورت تفت داده، کبابی و حتی چرخ شده بر روی انواع پیتزا یا سس پاستاو … بهره گرفت. خوب است طرز تهیه چند غذا با قارچ را بدانیم تا بتوانیم از فواید آن بهره بگیریم، قارچ به دلیل دارا بودن فواید زیاد و خوشمزه کردن غذا در بین افراد محبوبیت زیادی دارد. رستوران گردشگری ریژان به عنوان بهترین رستوران در رشت در این مطلب برای شما طرز تهیه چند غذا با قارچ را در نظر گرفته است. البته این رستوران محبوب رشت در منوی خود قارچ های کبابی بی نظیری را نیز برای شما در نظر گرفته است.
طرز تهیه چند غذا با قارچ
غذا هایی که با قارچ تهیه می شوند طرفداران زیادی دارند به ویژه در بین گیاه خواران، این غذا به دلیل داشتن پروتئین بالا می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد.
طرز تهیه قارچ کبابی
مواد لازم | مقدار |
قارچ تازه | 1 کیلوگرم |
سس مایونز | 1 پیمانه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
کره یا روغن محلی | به دلخواه |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
پس از شستن قارچ ها اجازه دهید آب آن به خوبی خارج شود و سپس پوست روی آن را بگیرید. سس مایونز، نمک و فلفل، زعفران، کره و آبلیمو را به قارچ ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. قارچ ها را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم دار شوند.
پس از کباب کردن قارچ ها می توانید به دلخواه به آن کره یا روغن محلی و زعفران دم کرده اضافه کنید.
طرز تهیه سوفله قارچ
مواد لازم | مقدار |
قارچ | نیم کیلوگرم |
شیر | 1 پیمانه |
پنیر پیتزا | 250 گرم |
کره یا روغن | 100 گرم |
آرد سفید | 1 پیمانه |
تخم مرغ | 4 عدد |
نمک، فلفل، آویشن | به مقدار لازم |
قارچ ها را خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید. آرد و شیر را به آرامی به قارچ ها اضافه کنید بصورتی که آرد گوله نشود. پس از غلیظ شدن سستان زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و ادویه بزنید. سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا به خوبی کف کنید و به سستان اضافه کنید. سپس مواد بدست آمده در ظرف بریزید و روی آن پنیر پیتزا را اضافه کنید و در فر قرار دهید. تا به مدت یک ساعت به خوبی آماده شود.
طرز تهیه کوکو قارچ
مواد لازم | مقدار |
قارچ | 250 گرم |
سیر | 2 حبه |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
پیاز داغ | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
آرد | به مقدار لازم |
کره | 2 قاشق |
روغن | به مقدار لازم |
سیب زمینی | 400 گرم |
سبزیجات | برای تزئین |
سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را به خوبی له کنید. قارچ ها را با کره یا روغن تفت دهید و سپس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید تا یکدست شود. می توانید برای منسجم شدن مقداری آرد به آن اضافه کنید. حال می توانید مواد آماده شده را با شکل دلخواه سرخ کنید و میل کنید.
طرز تهیه قارچ شکم پر
قارچ خرد شده 200 گرم
اسفناج به دلخواه
نمک و فلفل
پودر سیر و آویشن به مقدار لازم
پنیز پیتزا 1 پیمانه
پنیر خامه ای به دلخواه
اسفناج، پنیر پیتزا، پنیر خامه ای و ادویه جات را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کف یک سینی را چرب کنبد و قارچ ها را در آن قرار دهید. مواد آماده شده را در قارچ ها بریزید و سپس در فر قرار دهید تا به خوبی مغز پخت شود.
طرز تهیه سوپ قارچ
مواد لازم | مقدار |
قارچ | 500 گرم |
شیر | 2 پیمانه |
آرد | 1 چهارم پیمانه |
هویج | 3 عدد |
پیاز | 1 عدد |
کره یا روغن | به مقدار لازم |
خامه | نصف پیمانه |
نمک، فلفل، زردچوبه | به مقدار لازم |
پیاز را با کره یا روغن تفت دهید. هویج را به پیاز اضافه کنید تا تفت بخورد و نرم شود. قارچ ها را نیز به مواد اضافه کنید. آرد را در لیوانی آب حل کنید و داخل مواد خود بریزید. مقداری آب جوش به همراه ادویه جات به ظرف اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس شیر و خامه را ترکیب کنید و داخل سوپ بریزید. زمانی که سوپ غلیظ شد به آن جعفری اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بر روی حرارت بماند تا آماده شود.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
بهترین رستوران توریستی در رشت
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
طرز تهیه کال کباب غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
محبوب ترین غذاهای دریایی
روش های طعم دار کردن بال مرغ