طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ

طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ

This post is also available in: English فارسی العربية

طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ

قارچ دارای ارزش غذایی بالایی می باشد که به تنهایی یک غذای کامل نیز حساب می شود. قارچ را می توان بصورت تفت داده، کبابی و حتی چرخ شده بر روی انواع پیتزا یا سس پاستاو … بهره گرفت. خوب است طرز تهیه چند غذا با قارچ را بدانیم تا بتوانیم از فواید آن بهره بگیریم، قارچ به دلیل دارا بودن فواید زیاد و خوشمزه کردن غذا در بین افراد محبوبیت زیادی دارد. رستوران گردشگری ریژان به عنوان بهترین رستوران در رشت در این مطلب برای شما طرز تهیه چند غذا با قارچ را در نظر گرفته است. البته این رستوران محبوب رشت در منوی خود قارچ های کبابی بی نظیری را نیز برای شما در نظر گرفته است.

طرز تهیه چند غذا با قارچ

غذا هایی که با قارچ تهیه می شوند طرفداران زیادی دارند به ویژه در بین گیاه خواران، این غذا به دلیل داشتن پروتئین بالا می تواند جایگزین مناسبی برای گوشت باشد.

طرز تهیه قارچ کبابی

مواد لازم مقدار
قارچ تازه 1 کیلوگرم
سس مایونز1 پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کره یا روغن محلیبه دلخواه
آبلیمو3 قاشق غذاخوری

پس از شستن قارچ ها اجازه دهید آب آن به خوبی خارج شود و سپس پوست روی آن را بگیرید. سس مایونز، نمک و فلفل، زعفران، کره و آبلیمو را به قارچ ها اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. قارچ ها را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی طعم دار شوند.

پس از کباب کردن قارچ ها می توانید به دلخواه به آن کره یا روغن محلی و زعفران دم کرده اضافه کنید.

طرز تهیه سوفله قارچ

مواد لازممقدار
قارچنیم کیلوگرم
شیر1 پیمانه
پنیر پیتزا250 گرم
کره یا روغن100 گرم
آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ4 عدد
نمک، فلفل، آویشنبه مقدار لازم

قارچ ها را خرد کنید و در روغن یا کره تفت دهید. آرد و شیر را به آرامی به قارچ ها اضافه کنید بصورتی که آرد گوله نشود. پس از غلیظ شدن سستان زرده تخم مرغ را به آن اضافه کنید و ادویه بزنید. سفیده تخم مرغ ها را هم بزنید تا به خوبی کف کنید و به سستان اضافه کنید. سپس مواد بدست آمده در ظرف بریزید و روی آن پنیر پیتزا را اضافه کنید و در فر قرار دهید. تا به مدت یک ساعت به خوبی آماده شود.

طرز تهیه کوکو قارچ

مواد لازممقدار
قارچ250 گرم
سیر2 حبه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
پیاز داغ1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
آردبه مقدار لازم
کره2 قاشق
روغن به مقدار لازم
سیب زمینی400 گرم
سبزیجاتبرای تزئین

سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را به خوبی له کنید. قارچ ها را با کره یا روغن تفت دهید و سپس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید تا یکدست شود. می توانید برای منسجم شدن مقداری آرد به آن اضافه کنید. حال می توانید مواد آماده شده را با شکل دلخواه سرخ کنید و میل کنید.

طرز تهیه قارچ شکم پر

قارچ خرد شده 200 گرم

اسفناج به دلخواه

نمک و فلفل

پودر سیر و آویشن به مقدار لازم

پنیز پیتزا 1 پیمانه

پنیر خامه ای به دلخواه

اسفناج، پنیر پیتزا، پنیر خامه ای و ادویه جات را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس کف یک سینی را چرب کنبد و قارچ ها را در آن قرار دهید. مواد آماده شده را در قارچ ها بریزید و سپس در فر قرار دهید تا به خوبی مغز پخت شود.

طرز تهیه سوپ قارچ

مواد لازممقدار
قارچ500 گرم
شیر2 پیمانه
آرد1 چهارم پیمانه
هویج3 عدد
پیاز1 عدد
کره یا روغنبه مقدار لازم
خامهنصف پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبهبه مقدار لازم

پیاز را با کره یا روغن تفت دهید. هویج را به پیاز اضافه کنید تا تفت بخورد و نرم شود. قارچ ها را نیز به مواد اضافه کنید. آرد را در لیوانی آب حل کنید و داخل مواد خود بریزید. مقداری آب جوش به همراه ادویه جات به ظرف اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سپس شیر و خامه را ترکیب کنید و داخل سوپ بریزید. زمانی که سوپ غلیظ شد به آن جعفری اضافه کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بر روی حرارت بماند تا آماده شود.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
طرز تهیه ترشی مقوی با عناب
فوت و فن مزه دار کردن انواع کباب
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران
طرز تهیه سوپ عدس و ماست ترکیه به روش رستورانی
روش تهیه و نگهداری سالاد الویه
بهترین رستوران توریستی در رشت
دستور تهیه چند ترشی خانگی و خوشمزه گیلانی
طرز تهیه کال کباب غذای خوشمزه و اصیل گیلانی
طرز تهیه هلو کباب اصیل کرمانشاهی به روش رستورانی
محبوب ترین غذاهای دریایی
روش های طعم دار کردن بال مرغ

دیدگاهتان را بنویسید