This post is also available in: فارسی
طرز تهیه یک دسر سالم با هلو
درست کردن دسر بعد از غذا و یا برای مهمانی کاربرد زیادی دارد. انواع دسرها وجود دارد و از این بین دسر با میوه ای مثل هلو به همراه کیک کابلر می تواند بسیار جذاب باشد. پس بارستوران گردشگری رشت همراه باشید تا به شما طرز تهیه دسر با هلو را آموزش دهیم که یک دسر سالم و بدون قند می باشد.
مشخصات دسر هلو:
زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت ۱۵ دقیقه
کراست را ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید
زمان کل ۲ ساعت
مناسب ۶ نفر
کالری: ۵۴۷ کیلو کالریمواد لازم برای درست کردن دسر هلو
مواد کراست
۴ پیمانه آرد بادام بلانچ شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۲ فنجان شیرین کننده یا شکر
۲ عدد تخم مرغ
۶ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده جامد
مواد لازم برای درست کردن سس هلو
۱/۲ فنجان کره بدون نمک
۱/۲ فنجان شیرین کننده قهوه ای یا شکر قهوه ای روشن
۱/۲ فنجان شیرین کننده یا شکر
۱ قاشق چایخوری دارچین
۱/۲ قاشق چایخوری جوز هندی
۱/۲ لیموترش تازه، آب حدود ۲-۳ قاشق غذاخوری.
۲ قاشق چایخوری عصاره خالص وانیل، نه تقلیدی.
۲۰ اونس هلو منجمد این معمولاً ۱ کیسه بزرگ است. یا می توانید چندین مورد را با هم ترکیب کنید. یادداشتهای مربوط به هلوهای کنسرو شده یا تازه را ببینید.
۱ قاشق چایخوری نشاسته ذرت برای بدون گلوتن، از آرد بدون گلوتن استفاده کنید.
۱ قاشق چایخوری آب
۱ عدد تخم مرغ برای شستن تخم مرغ با ۱ قاشق چایخوری آب هم بزنید
دارچین برای رویه
طرز تهیه دسر هلو
کراست
آرد، شیرین کننده و نمک (مواد خشک) را به یک کاسه همزن اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند.
تخم مرغ ها و کره آب شده (مواد مرطوب) را در ظرفی جداگانه اضافه کنید و هم بزنید.
مواد خشک را به غذاساز اضافه کنید. بعد مواد خیس را داخل آن بریزید و مخلوط کنید. شما همچنین می توانید مواد خشک و مرطوب را در یک کاسه با دست مخلوط کنید، اما استفاده از غذاساز بهتر می باشد.
خمیر را بردارید و به شکل یک توپ بزرگ در بیاورید. خمیر را از وسط نصف کنید. یک نیمه برای پوسته زیرین کراست استفاده می شود.
یک سطح صاف را کمی آرد بادام بپاشید تا خمیر نچسبد. از وردنه استفاده کنید و خمیر را پهن کنید تا صاف شود.
خمیر را قبل از دست زدن به مدت ۳۰ دقیقه تا یک شب در یخچال قرار دهید. اگر این مرحله را نادیده بگیرید واقعاً چسبناک خواهد بود. هر چه مدت طولانی تری در یخچال نگهداری کنید، کار با آن راحت تر است. من ترجیح می دهم نیمی از خمیر را بعد از پهن شدن در یخچال بگذارم.
بعد از اینکه در یخچال گذاشتید، نیمی از خمیر را به صورت نوارهایی به ضخامت حدود ۱ اینچ برش دهید.
یک ظرف پخت ۸×۸ یا یک تابه ۹.۵ اینچی را با اسپری پخت و پز یا روغن اسپری کنید.
۱/۲ از کراست را در کف یک ظرف پخت ۸×۸ قرار دهید.
با استفاده از یک قاشق سوراخ دار، روی پوسته را با مخلوط هلو بپوشانید. اگر از مایع بیش از حد استفاده کنید آبکی می شود.
برش هایی از کراست را به بالا اضافه کنید. می توانید کراست را به دلخواه بچینید. باقیمانده نوارهای خیلی بلند را برش دهید. روی محلوط تخم مرغ و آب برس بزنید و دارچین بپاشید.
۲۵ دقیقه بپزید. در این مرحله کراست شروع به قهوه ای شدن می کند. فر را باز کرده و ظرف را با فویل بپوشانید، ولی کامل نپوشانید. این کار از قهوه ای شدن بیش از حد کراست در ادامه پخت جلوگیری می کند.
برای ۲۰-۲۵ دقیقه دیگر بپزید. اگر کراست به قهوه ای شدن بیشتر نیاز داشت، می توانید بعد از ۱۵ دقیقه فویل را بردارید.
نکات فریزر کردن دسر هلو
می توانید ظرف را تا ۵ ماه فریز کنید. من دوست دارم آن را به شکل ورقه ورقه برش دهم و در کیسه های محکم و در بسته قرار دهم. بعد زا درآوردتن از فریزر، دسر را به مدت ۱-۲ ساعت در دمای اتاق ذوب کنید. سپس با دمای ۳۵۰ گرم کنید.
این مطالب را از دست ندهید
طرز تهیه سس پنیر رستورانی
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی
طرز تهیه خورشت شش انداز گیلانی
روش تهیه پنینی تن ماهی و پنیر با طعمی بی نظیر
طرز تهیه چند غذا ساده و خوشمزه با قارچ
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
معرفی 8 مورد از مکان های عجیب و دیدنی ایران
مراحل تهیه سالاد کلم تند و شیرین
روش تهیه چای لاته با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی
طرز تهیه آب دوغ خیار و فواید آن برای بدن