مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن

مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن

This post is also available in: English فارسی العربية

مراحل تهیه سس سیر

سس سیر از جمله سس های بسیار لذیذ است که عاشقان سیر بسیار از آن استفاده می کنند، همانطور که از اسم آن مشخص است ماده اصلی تشکیل دهنده آن سیر است. این سس می تواند چاشنی بسیار مناسبی برای سرو غذاها باشد. سس سیر یکی از انواع سس کم کالری است از این رو اگر جزو افرادی هستید که رژیم غذایی خاصی دارید یا اینکه از چاشنی‌های پرچرب بیزارید، سس سیر انتخاب مناسبی است. این سس را می توانید در بهترین رستوران های رشت به همراه غذا میل کنید یا اینکه خود آن را در خانه تهیه کنید. در ادامه چند روش برای تهیه این سس بی نظیر برایتان در نظر گرفته ایم.

روش های تهیه سس سیر

مواد لازم مقدار
سیر پوست کنده شده نصف یک پیمانه
روغن زیتون یک‌ونیم پیمانه
نمکیک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه به مقدار لازم
آبلیمو یک سوم پیمانه

مراحل تهیه

سیر پوست کنده شد را داخل مخلوط‌کن یا غذاساز ریخته و دستگاه را روشن کنید. نمک، فلفل و آبلیمو را به پوره سیر اضافه کرده و مخلوط کنید. روغن زیتون را باید طی چند مرحله به مواد سس اضافه کنید. بدین صورت که مقداری از روغن را اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید بعد مقدار دیگری روغن ریخته و به همین ترتیب تا زمانیکه سس سیر غلظتی مشابه با سس مایونز پیدا کرد، اضافه کردن روغن زیتون را ادامه دهید. سس را در ظرف مورد نظر ریخته و داخل یخچال بگذارید.

روش دوم

در تهیه این مدل سس سیر از ماست استفاده می‌شود که طعم مطلوبی نیز دارد. مواد لازم برای تهیه این سس عبارتند از:

مواد لازم مقدار
ماستیک پیمانه
سیر پوست کندهیک چهارم پیمانه
نمکبه مقدار لازم
آبلیمو یک چهارم پیمانه

مراحل تهیه

سیر را داخل مخلوط‌‌کن ریخته و پوره کنید. ماست را همراه با نمک و آبلیمو به سیر اضافه کرده و همه را با هم میکس کنید. سس شما آماده سرو است.

روش سوم

در این روش قصد داریم سس سیر را با استفاده از نشاسته تهیه کنیم که طعم بی‌نظیری دارد. مواد لازم برای تهیه این سس به شرح زیر است:

مواد لازم مقدار
سیر پوست کندهیک سوم پیمانه
روغن زیتونیک چهارم پیمانه
نشاستهچهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
آب یک پیمانه
آبلیمو تازهیک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه

نشاسته را درون آب سرد حل کرده، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و نشاسته حل شده را درون قابلمه ریخته و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد. در نهایت از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. سیر را همراه با نشاسته، نمک، فلفل، روغن و آبلیمو داخل مخلوط‌کن ریخته و اجازه دهید کاملا میکس شوند. بعد از اینکه سس به غلظت دلخواهتان رسید آن را به مدت یک ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد سرو کنید.

موارد مصرف سس سیر

سس سیر، این چاشنی بسیار لذیذ و پرطرفدار از جمله مواردی است که در فست فود ها مورد استفاده قرار می گیرد. مصرف این سس در کنار انواع ساندویچ، پیتزا، کنتاکی، قارچ سوخاری، میگو سوخاری، شاورما و… بسیار لذیذ و خوشمزه است.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

طرز تهیه مرحله به مرحله قیمه نثار مجلسی + چند نکته در تهی...
طرز تهیه یک معجون تابستانی
طرز تهیه پیتزا کتو در رژیم کتوژنیک
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
روش های طعم دار کردن بال مرغ
رشت شهر خلاق خوراک شناسی
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
معرفی غذاهای بدون روغن
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
فوت و فن و راز درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی
معرفی انواع غذاهای ملل مختلف
چند مدل دسر تابستانی برای دورهمی ها و مهمانی ها

دیدگاهتان را بنویسید