نحوه بخارپز کردن کلم بروکلی برای اضافه کردن به غذاهای مختلف

نحوه بخارپز کردن کلم بروکلی برای اضافه کردن به غذاهای مختلف

This post is also available in: فارسی

بخارپز کردن کلم بروکلی

کلم بروکلی از آن دسته سبزیجاتی می باشد که به هر موادی اضافه شود جذاب تر و لذیذترش می کند. همچنین کلم بروکلی بخارپز طعم خوبی دارد و برای شما بسیار مفیداست. ما می خواهیم به شما نحوه بخارپز کردن کلم بروکلی را  برای اضافه کردن به هر وعده غذایی آموزش دهیم. در ادامه با بهترین رستوران توریستی در رشت همراه باشید.

مواد لازم

۱ قاشق چایخوری نمک کوشر، به علاوه بیشتر برای سرو

500 گرم گل کلم بروکلی

بروکلی تازه را بخارپز کنیم

آیا کلم بروکلی شما روزهای زیادی است در یخچال باقی مانده است؟ پیش از اینکه این اتفاق برای شما بیفتد، ما اینجا هستیم تا شما را تشویق کنیم که  کلم بروکلی را به بخشی از غذای روزانه خود تبدیل کنیم. با دستور پخت کلم بروکلی بخارپز شده، همیشه گلچه های کلم بروکلی شما تازه خواهد ماند. این روش مورد علاقه ما برای خوردن کلم بروکلی است، زیرا بافت آن ترد و در عین حال لطیف است و به حفظ مواد مغذی کلم بروکلی کمک می کند.  آشپزان بهترین رستوران توریستی در رشت بیان میکنند. کلم بروکلی نسبت به بسیاری از سبزیجات حاوی مقادیر زیادی فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن، پتاسیم و پروتئین است. پس بیایید پنج دقیقه آماده سازی و پنج دقیقه پخت و پز انجام دهیم تا این الهه سبز برای سرو آماده شود!

چه غذاهایی با بروکلی درست کنیم: یک میلیون روش برای خوردن بروکلی بخارپز شده

بروکلی با بسیاری از غذاهای اصلی مورد علاقه مان به عنوان یک خوراکی سبز مغذی کاملاً جفت می شود. می‌توانید ایتالیاییش کنید و  آن را در کنار ماکارونی و پنیر پخته ساده بولونی یا کلاسیک، ریگاتونی پخته شده،آشپزان حرفه ای بهترین رستوران توریستی در رشت بیان میکنند.  میتوانید یا هر غذایی که دارای سس آلفردوی خانگی باشد سرو کنید. کلم بروکلی و مرغ بخار پز شده با هم ترکیب مناسبی هستند. و جوجه لیمویی، پیکاتا مرغ یا پیکاتا مرغ همگی یک وعده غذایی عالی برای ترکیب با بروکلی هستند. کلم بروکلی بخارپز را همچنین می توان به کاسه های نودل اضافه کرد!

نحوه بخارپز کردن بروکلی

  • گلچه های بروکلی را از ساقه جدا کنید و برش دهید.
  • یک قابلمه متوسط را با حدود ارتفاع ۲ و نیم سانتی متر آب پر کنید. سبد بخار پز را در یک قابلمه قرار دهید و آب را به جوش بیاورید.
  • حرارت را کم کنید و گلچه های کلم بروکلی را به سبد بخارپز اضافه کنید.
  • کلم بروکلی را حدود پنج دقیقه بخارپز کنید.
  • بروکلی ها را با قاشق سوراخ دار از سبد بخارپز خارج کرده و نمک بزنید.

ابزارهایی که نیاز دارید

از آنجایی که کلم بروکلی بخارپز به تلاش زیادی نیاز ندارد، یکی از پیشنهادات ما برای بخارپز کردن کلم بروکلی این است که چند ابزار اساسی در دسترس داشته باشید. در حالی که سبد بخارپز کردن همیشه ضروری نیست، آشپزان حرفه ای بهترین رستوران توریستی در رشت بیان میکنند. بهترین راه برای بخارپز کردن کلم بروکلی است. در اینجا چند وسیله را معرفی می کنیم که به شما کمک می کند کلم بروکلی بخارپز شده تهیه کنید:

  • یک سبد بخار پز
  • یک قابلمه متوسط
  • یک قاشق سوراخ دار

کلام آخر

در پایان، آشپزان حرفه ای بهترین رستوران توریستی در رشت بخارپز کردن کلم بروکلی یکی از بهترین روش‌ها برای حفظ طعم طبیعی، بافت دلپذیر و ارزش غذایی بالای این سبزی مفید است. با رعایت نکات ساده‌ای که در این مقاله مطرح شد، می‌توانید کلم بروکلی را به روشی سالم و خلاقانه در وعده‌های غذایی خود بگنجانید. چه به عنوان یک میان‌وعده سبک، چه به عنوان بخشی از یک غذای مفصل، این روش پخت تضمین می‌کند که هم طعم و هم سلامت را در کنار هم داشته باشید.

 

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

معرفی عجیب ترین غذا های دنیا
کوبلت صبحانه خوشمزه گیلانی
با کیفیت ترین رستوران در رشت
معرفی جاذبه گردشگری در گیلان
زیباترین جاذبه‌های توریستی ایران (1)
چند مورد از ویژگی های یک رستوران خوب برای جلسات کاری
معرفی کباب ترکی دونر و تاریخچه ترک دونر
طرز تهیه کتلت سویا و خواص سویا گوشتی
بهترین کبابی در رشت
چگونه در سفر حرفه ای عکاسی کنیم؟
بهترین نحوه سرویس دهی و سرو غذا در رستوران
طرز تهیه کوکوی پیازچه کرمانشاهی و خواص آن

دیدگاهتان را بنویسید