This post is also available in: فارسی
نان کروسان از جمله نان های خوشمزه و ساده که معمولا برای صبحانه تهیه می شود شاید به نظر شما درست کردن یک کروسان خوشمزه خیلی سخت است، اما ما به شما در این سری از مقالات بهترین رستوران رشت یاد می دهیم چطور کروسان خوشمزه تهیه کنید. در ادامه با رستوران گردشگری رِیژان همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن کروسان خوشمزه
مواد لازم | مقدار |
کره بدون نمک نرم شده | 1/4 فنجان (60 گرم) |
آرد همه منظوره | 4 فنجان (500 گرم) |
شکر | 1/4 فنجان |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق غذاخوری |
شیر کامل سرد | 1و نیم فنجان (360 میلی لیتر) |
شکلات نیمه شیرین یا تلخ | یک تکه 4 اونسی (113 گرم) |
شکر قنادی | اختیاری |
لایه کره ای
1ونیم فنجان کره بدون نمک نرم شده تا دمای اتاق
2 قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
ترکیب تخم مرغ
1عدد تخم مرغ بزرگ
2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) شیر کامل
طرز تهیه نان شیرینی کروسان
- برای شروع تهیه نان کروسان ابتدا خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسهای بریزید، مخلوط کنید و 5 الی 10 دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.
- باقیمانده شکر، نمک، شیر و 50 گرم از کره را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و کره ذوب شود سپس داخل یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید سپس خمیر مایه را هم اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
- خمیر را پنج دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسهای که چرب کردهاید بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.
- ۱۰۰ گرم کره باقیمانده را روی کاغذ روغنی یا فویل به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
- روی سطح کاری که میخواهید خمیر را پهن کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید.
- لبههای خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا کره مخفی شود سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازهاش یک چهارم شود.
- خمیر را پس از تا زدن 30 دقیقه در یخچال بگذارید، بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را پهن کنید (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند) و مجدد تا بزنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایههای خمیر نفوذ کند، در مرحله اخر میتوانید خمیر را داخل کیسه فریزر بستهبندی کنید و یک شب داخل یخچال بگذارید.
- پس از استراحت نهایی خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلث خمیر را برش بزنید، مقداری شکلات چیپسی در وسط خمیر بریزید و خمیر را از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.
- خمیرهای آماده شده را داخل سینی فر با فاصله قرار دهید و دو ساعت داخل فر خاموش بگذارید و به آنها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
- زرده تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیرها بزنید (میتوایند روی خمیرها کمی شکر بپاشید)، سینی را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کردهاید و گرم شده است قرار دهید تا نانها طلایی شوند.
باید و نبایدهای درست کردن کروسان
میتوانید از خمیر هزارلا نیز برای تهیه این نان خوشمزه استفاده کنید، مواد داخل کروسان را میتوانید با هر چیزی که دوست دارید مانند کشمش، گردو، کالباس، مرغ و غیره جایگزین کنید.
این مطالب را از دست ندهید
پلو دنده کباب اصیل کرمانشاهی در بهترین رستوران رشت
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
طرز تهیه کمپوت گیلاس
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
خورشت ناردون اصیل گیلانی
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ و هویج
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...
طرز تهیه چند غذای رژیمی ساده و کم کالری
طرز تهیه کمپوت گیلاس
خواص بامیه و طرز تهیه خورشت بامیه به روش رستورانی
روش تهیه دو غذای رژیمی ساده و لذیذ برای شام
دستور تهیه زیتون پرورده شمالی + فوت و فن و نکته هایی در ت...
خورشت ناردون اصیل گیلانی
چطور دسر تیرامیسو خانگی تهیه کنیم؟
معرفی چند غذای گیلانی برای گیاهخواران
طرز تهیه ته چین مجلسی با مرغ و هویج
مراحل تهیه سس سیر و موارد مصرف آن
طرز تهیه شامی رودباری + چند نکته برای جلوگیری از وا رفتن ...