چند روش برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

چند روش برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

This post is also available in: English فارسی العربية

چند روش برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

اگر هر نوع مواد غذایی در خانه و یخچال خود دارید که مدت زیادی است که آن را مصرف نکرده اید. از مصرف آن دوری کنید. زیرا ممکن است بر اثر ماندن زیاد کپک زده باشد و به بدنتان آسیب برساند. جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی برای سلامتی از موارد بسیار ضروری است.

کپک ها به سرعت رشد می کنند و ممکن است مصرف مواد غذایی کپک زده سبب ایجاد آلرژی یا مشکلات تنفسی در بدن شود. حتی باید در انتخاب رستوران هم به این نکته توجه کنیم. که رستوران به قدری مشتری داشته باشد که از مواد غذایی تازه استفاده کند. برای انتخاب بهترین رستوران در رشت که هم از مواد غذایی تازه استفاده کند و هم بهترین غذاها را دارا باشد. هم می توان از دوستان محبوب ترین رستوران های رشت که اکثر می روند را پرس و جو کرد. هم از طریق سرچ وب از بهترین ها بهره گرفت.

کپک زدن مواد غذایی در یخچال

اگر چند روز از یخچال خود غافل شوید و آن را باز نکنید. تنها راهی که برایتان باقی می ماند ریختن مواد غذایی فاسد شده در سطل زباله است. بنابراین ما به شما توصیه می کنیم که به دنبال راه هایی برای جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی خود در یخچال باشید.

جلوگیری از کپک زدن نان

نان از آن دسته مواد غذایی می باشد که کپک زدن آن را همه افراد مشاهده کرده اند. کپک ها به سرعت در بافت نان نفوذ می کنند و اگر تعدادی نان بر روی هم چیده شده باشند به سرعت همه ی آن ها آلوده و غیر قابل استفاده می شوند. برای جلوگیری از کپک زدن نان ها پس از سرد شدن آن ها روی هم قرار ندهید. سپس نان ها را در پارچه سفید که بهتر از کیسه های پلاستیکی است و رطوبت نان را نیز جذب می کند قرار دهید.

جلوگیری از کپک زدن میوه ها

پس از نان، میوه ها از دیگر مواردی هستند که در یخچال ممکن است کپک در یخچال کپک بزنند و سبب ایجاد بوی نامطبوع می شود و دردسر ساز می شود. برای جلوگیری و پیشگیری از کپک زدن میوه ها هم می توانیم یک اسفنج خشک را در جا میوه ای قرار دهیم تا رطوبت را جذب کند و هم می توانید میوه ها را در یک دستمال نخی مرطوب نگه دارید که میوه ها کپک نزنند.

جلو گیری از کپک زدن مربا

باید این نکته را بدانید که کپک زدن مرباها به روش پخت آن ها باز می گردد. اگر مبای شما به خوبی نپخته باشد خیلی راحت کپک می زند.  می توانید قبل از بستن در مربا یک لایه آلومینیوم روی شیشه بکشید. سپس در آن را ببندید هوا به داخل شیشه نفوذ نکند و سبب کپک زدن آن نشود. برای جلوگیری از کپک زدن انواع مربا خوب است در هنگام سرو آن ها از قاشق چوبی تمیز استفاده کنید.

چند نکته در جلوگیری از کپک زدن مواد غذایی

  • برای پیشگیری از کپک زدن پنیز باید هر بار با چاقوی تمیز استیل یا با نخ دندان تمیز آن ها را قطعه قطعه کنید.
  • اگر پنیر کپک زده است. بخش کپک زده و مقداری از بخش سالم آن را که در حاشیه کپک قرار گرفته از آن جدا کنید.
  • میوه های بسیار رسیده را در کنار میوه های دیگر قرار ندهید.
  • خوب است هر ظرفی را که در یخچال قرار می دهید. در آن را بخوبی گذاشته یا روی آن را با نایلون به خوبی بپوشانید.


این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

این مطالب را از دست ندهید

غذای مناسب و رژیم غذایی برای بیماران قلبی
پیشگری از مسمومیت های غذایی در زمان سفر
خواص میوه انجیر + طرز تهیه چند مورد که با انجیر تهیه می شود
اهمیت استفاده از مواد غذایی سالم در بهترین رستوران ها
کینوا چیست؟ بررسی فواید و مضرات کینوا
لذیذترین انواع ماهی دریای خزر
فهرست غذای مناسب افراد دیابتی و طرز تهیه آن
اصول آشپزی بدون مصرف روغن
طرز تهیه سالاد رژیمی با تن ماهی
گلوتن چیست؟ طرز تهیه نان بدون گلوتن
خواص و فواید مصرف سبزیجات همراه با غذا
قارچ و خواص خارق العاده آن برای بدن

دیدگاهتان را بنویسید